Ripp-Ropp rántott csirkeszárny 800 g
Leírás
RIPP ROPP RÁNTOTT CSIRKESZÁRNY
gyorspácolt, panírozott, gyorsfagyasztott, készresütött termék hozzáadott ívóvízzel (pácléből)
Nettó súly: 700 g
Összetevők: pácolt csirkeszárny (62%) {csirkeszárny (54%), ivóvíz (5%), ízesítő- és adalékkeverék [glükózszirup, emulgeálószerek (trifoszfátok, polifoszfátok), sűrítőanyag (feldolgozott Euchema moszat), étkezési só, antioxidáns (nátrium-eritroaszkorbát), élesztőkivonat], étkezési só}, panír {panírmorzsa [búzaliszt, étkezési só, élesztő, színezék (paprikakivonat)], ivóvíz, búzaliszt, étkezési só, paprikakeverék (fűszerpaprika őrlemény, paprikakivonatok), fűszerkeverék (étkezési só, dextróz, fűszerkivonatok), fokhagymapor}, napraforgó étolaj
Termék keresztszennyeződés formájában tartalmazhat tejet és laktózt,tojást, szójabab, zeller, szezámmag, mustármag
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)
Az élelmiszer tárolása: -18 C fok alatti hőmérsékleten
Felhasználás:
Serpenyőben: A felengedtetett terméket, bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 160-170 °C-on 3-4 perc alatt átmelegítjük
Olajsütőben: A felengedtetett terméket, bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 160-170 °C-on 3-4 perc alatt átmelegítjük
Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 200 °C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 16-18 perc alatt sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Felengedés után újrafagyasztani tilos!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia: | 986 kJ / 236 kcal |
Fat/ Zsír: | 13 g |
of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak: | 3,1 g |
Carbohydrate/ Szénhidrát: | 17 g |
of which sugars/ ebből cukrok: | 0,7 g |
Protein/ Fehérje: | 12 g |
Salt/ Só: | 1,36 g |
Specifikációk
- Áfa-termékkönyvelési csoport
- 27
- TÁROLÁS
- Fagyos
- Legkisebb eladási mennyiség
- 1
Vélemények (0)
Még nem érkezett vélemény.
Ripp-Ropp rántott csirkeszárny 800 g
Leírás
RIPP ROPP RÁNTOTT CSIRKESZÁRNY
gyorspácolt, panírozott, gyorsfagyasztott, készresütött termék hozzáadott ívóvízzel (pácléből)
Nettó súly: 700 g
Összetevők: pácolt csirkeszárny (62%) {csirkeszárny (54%), ivóvíz (5%), ízesítő- és adalékkeverék [glükózszirup, emulgeálószerek (trifoszfátok, polifoszfátok), sűrítőanyag (feldolgozott Euchema moszat), étkezési só, antioxidáns (nátrium-eritroaszkorbát), élesztőkivonat], étkezési só}, panír {panírmorzsa [búzaliszt, étkezési só, élesztő, színezék (paprikakivonat)], ivóvíz, búzaliszt, étkezési só, paprikakeverék (fűszerpaprika őrlemény, paprikakivonatok), fűszerkeverék (étkezési só, dextróz, fűszerkivonatok), fokhagymapor}, napraforgó étolaj
Termék keresztszennyeződés formájában tartalmazhat tejet és laktózt,tojást, szójabab, zeller, szezámmag, mustármag
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)
Az élelmiszer tárolása: -18 C fok alatti hőmérsékleten
Felhasználás:
Serpenyőben: A felengedtetett terméket, bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 160-170 °C-on 3-4 perc alatt átmelegítjük
Olajsütőben: A felengedtetett terméket, bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 160-170 °C-on 3-4 perc alatt átmelegítjük
Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 200 °C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 16-18 perc alatt sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Felengedés után újrafagyasztani tilos!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia: | 986 kJ / 236 kcal |
Fat/ Zsír: | 13 g |
of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak: | 3,1 g |
Carbohydrate/ Szénhidrát: | 17 g |
of which sugars/ ebből cukrok: | 0,7 g |
Protein/ Fehérje: | 12 g |
Salt/ Só: | 1,36 g |
Specifikációk
- Áfa-termékkönyvelési csoport
- 27
- TÁROLÁS
- Fagyos
- Legkisebb eladási mennyiség
- 1
Vélemények (0)
Még nem érkezett vélemény.