Ripp-Ropp natúr vagdalt 1 kg
Cikkszám C000441
Ripp Ropp natúr vagdalt 45g/db csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús felhasználásával készült, formázott, panírozott, gyorsfagyasztott, készresütött termék Nettó súly : 10 x 1000 g Összetevők : panír { búzaliszt , ivóvíz, ízesítő- és adalékkeverék [ teljes tojáspor , étkezési só, burgonyakem
Leírás
Ripp Ropp natúr vagdalt 45g/db
csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús felhasználásával készült, formázott, panírozott, gyorsfagyasztott, készresütött termék
Nettó súly: 10 x 1000 g
Összetevők: panír {búzaliszt, ivóvíz, ízesítő- és adalékkeverék [teljes tojáspor, étkezési só, burgonyakeményítő, ízfokozó (nátrium-glutamát), dextróz, fűszerek, cukor, színezék (riboflavin)]}, csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús (32%), ivóvíz, kenyérmorzsa (búzaliszt, élesztő, étkezési só), baromfibőr, napraforgó étolaj, ízesítő- és adalékkeverék [kukoricakeményítő, étkezési só, szójafehérje, fűszerek, ízfokozó (nátrium-glutamát), fűszerkivonatok].
A termék keresztszennyeződés formájában tartalmazhat tejet, laktózt, zellert, mustármagot és szezámmagot.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)
Az élelmiszer tárolása: -18 °C -on tárolandó
Felhasználás:
Serpenyőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C-on 2-3 perc alatt átmelegítjük
Olajsütőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C-on 2-3 perc alatt átmelegítjük
Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 200 °C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 15 perc alatt készre sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Újra fagyasztani tilos!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús felhasználásával készült, formázott, panírozott, gyorsfagyasztott, készresütött termék
Nettó súly: 10 x 1000 g
Összetevők: panír {búzaliszt, ivóvíz, ízesítő- és adalékkeverék [teljes tojáspor, étkezési só, burgonyakeményítő, ízfokozó (nátrium-glutamát), dextróz, fűszerek, cukor, színezék (riboflavin)]}, csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús (32%), ivóvíz, kenyérmorzsa (búzaliszt, élesztő, étkezési só), baromfibőr, napraforgó étolaj, ízesítő- és adalékkeverék [kukoricakeményítő, étkezési só, szójafehérje, fűszerek, ízfokozó (nátrium-glutamát), fűszerkivonatok].
A termék keresztszennyeződés formájában tartalmazhat tejet, laktózt, zellert, mustármagot és szezámmagot.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)
Az élelmiszer tárolása: -18 °C -on tárolandó
Felhasználás:
Serpenyőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C-on 2-3 perc alatt átmelegítjük
Olajsütőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C-on 2-3 perc alatt átmelegítjük
Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 200 °C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 15 perc alatt készre sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Újra fagyasztani tilos!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia: |
1020 kJ / 244 kcal |
Fat/ Zsír: |
14 g |
of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak: |
3,1 g |
Carbohydrate/ Szénhidrát: |
22 g |
of which sugars/ ebből cukrok: |
0,5 g |
Protein/ Fehérje: |
8,5 g |
Salt/ Só: |
1,72 g |
Specifikációk
- Áfa-termékkönyvelési csoport
- 27
- TÁROLÁS
- Fagyos
- Legkisebb eladási mennyiség
- 1
Vélemények (0)
Még nem érkezett vélemény.
Ripp-Ropp natúr vagdalt 1 kg
Cikkszám C000441
Ripp Ropp natúr vagdalt 45g/db csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús felhasználásával készült, formázott, panírozott, gyorsfagyasztott, készresütött termék Nettó súly : 10 x 1000 g Összetevők : panír { búzaliszt , ivóvíz, ízesítő- és adalékkeverék [ teljes tojáspor , étkezési só, burgonyakem
Leírás
Ripp Ropp natúr vagdalt 45g/db
csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús felhasználásával készült, formázott, panírozott, gyorsfagyasztott, készresütött termék
Nettó súly: 10 x 1000 g
Összetevők: panír {búzaliszt, ivóvíz, ízesítő- és adalékkeverék [teljes tojáspor, étkezési só, burgonyakeményítő, ízfokozó (nátrium-glutamát), dextróz, fűszerek, cukor, színezék (riboflavin)]}, csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús (32%), ivóvíz, kenyérmorzsa (búzaliszt, élesztő, étkezési só), baromfibőr, napraforgó étolaj, ízesítő- és adalékkeverék [kukoricakeményítő, étkezési só, szójafehérje, fűszerek, ízfokozó (nátrium-glutamát), fűszerkivonatok].
A termék keresztszennyeződés formájában tartalmazhat tejet, laktózt, zellert, mustármagot és szezámmagot.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)
Az élelmiszer tárolása: -18 °C -on tárolandó
Felhasználás:
Serpenyőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C-on 2-3 perc alatt átmelegítjük
Olajsütőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C-on 2-3 perc alatt átmelegítjük
Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 200 °C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 15 perc alatt készre sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Újra fagyasztani tilos!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús felhasználásával készült, formázott, panírozott, gyorsfagyasztott, készresütött termék
Nettó súly: 10 x 1000 g
Összetevők: panír {búzaliszt, ivóvíz, ízesítő- és adalékkeverék [teljes tojáspor, étkezési só, burgonyakeményítő, ízfokozó (nátrium-glutamát), dextróz, fűszerek, cukor, színezék (riboflavin)]}, csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús (32%), ivóvíz, kenyérmorzsa (búzaliszt, élesztő, étkezési só), baromfibőr, napraforgó étolaj, ízesítő- és adalékkeverék [kukoricakeményítő, étkezési só, szójafehérje, fűszerek, ízfokozó (nátrium-glutamát), fűszerkivonatok].
A termék keresztszennyeződés formájában tartalmazhat tejet, laktózt, zellert, mustármagot és szezámmagot.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)
Az élelmiszer tárolása: -18 °C -on tárolandó
Felhasználás:
Serpenyőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C-on 2-3 perc alatt átmelegítjük
Olajsütőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C-on 2-3 perc alatt átmelegítjük
Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 200 °C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 15 perc alatt készre sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Újra fagyasztani tilos!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia: |
1020 kJ / 244 kcal |
Fat/ Zsír: |
14 g |
of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak: |
3,1 g |
Carbohydrate/ Szénhidrát: |
22 g |
of which sugars/ ebből cukrok: |
0,5 g |
Protein/ Fehérje: |
8,5 g |
Salt/ Só: |
1,72 g |
Specifikációk
- Áfa-termékkönyvelési csoport
- 27
- TÁROLÁS
- Fagyos
- Legkisebb eladási mennyiség
- 1
Vélemények (0)
Még nem érkezett vélemény.