Az oldal teteje

Vaníliás párnácska 1 kg

Cikkszám C000497
Vaníliás párnácska  (kb30-34g/db) gyorsfagyasztott, előkelesztett   Nettó súly: 1000 g Összetevők búzaliszt , vaníliás töltelék (30%)[ivóvíz, pudingpor (cukor, burgonyakeményítő, laktóz, dextróz:búza,  kukorica; tejsavópor , zselésítő anyag: kalcium-szulfát, difoszfátok, nátrium-foszfátok ; pálmaola

Leírás

Vaníliás párnácska  (kb30-34g/db)

gyorsfagyasztott, előkelesztett

 

Nettó súly: 1000 g

Összetevők búzaliszt, vaníliás töltelék (30%)[ivóvíz, pudingpor (cukor, burgonyakeményítő, laktóz, dextróz:búza, kukorica; tejsavópor, zselésítő anyag: kalcium-szulfát, difoszfátok, nátrium-foszfátok ; pálmaolaj, kókuszolaj, sovány tejpor, sűrítő anyag: nátrium-alginát; tartósítószer: kalcium-propionát; glükózszirup, étkezési só, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei; tejfehérje, aroma, színezék: annatto norbixin;)]   ivóvíz,  margarin [növényi olajok és zsírok (napraforgó, pálma, repce változó arányban), ivóvíz, étkezési só, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav)], sütőszer [búzaglutén, búzaliszt,étkezési só, csomósodást gátló anyag (kalcium-karbonát), tejsavópor, emulgeálószer( zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei), térfogatnövelő szer(kalcium-foszfát), inaktív élesztő, enzimek, lisztkezelőszer(aszkorbinsav)] cukor , élesztő, kalácsfény [repceolaj, tejfehérje, laktóz, glükózszirup, természetes aroma, stabilizátorok (karragén, difoszfátok), emulgeálószer (nátrium-foszfátok)].

Termék keresztszennyeződés formájában tartalmazhat szójababot, dióféléket, szezámmagot, mustármag, szójababot, Kéndioxid és szulfitokat, tojást

Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)

Az élelmiszer tárolása: Előírt tárolási hőmérséklet: -18 oC ± 3 oC

 

Felhasználás:

Felengedtetés: szobahőmérsékleten 20-25 perc időtartamig

Sütés: 200 ºC-on 8-10 percig. Felengedés után újrafagyasztani tilos!

 

Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:

Energy/ Energia:

1275 kJ/304 kcal

Fat/ Zsír:

13 g

of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak:

6,5 g

Carbohydrate/ Szénhidrát:

40 g

of which sugars/ ebből cukrok:

11 g

Fibre/ Rost:

0 g

Protein/ Fehérje:

5,4 g

Salt/ Só:

0,8 g

Specifikációk

Áfa-termékkönyvelési csoport
18
TÁROLÁS
Fagyos
Legkisebb eladási mennyiség
1

Vélemények (0)

Még nem érkezett vélemény.

Vaníliás párnácska 1 kg

Cikkszám C000497
Vaníliás párnácska  (kb30-34g/db) gyorsfagyasztott, előkelesztett   Nettó súly: 1000 g Összetevők búzaliszt , vaníliás töltelék (30%)[ivóvíz, pudingpor (cukor, burgonyakeményítő, laktóz, dextróz:búza,  kukorica; tejsavópor , zselésítő anyag: kalcium-szulfát, difoszfátok, nátrium-foszfátok ; pálmaola

Leírás

Vaníliás párnácska  (kb30-34g/db)

gyorsfagyasztott, előkelesztett

 

Nettó súly: 1000 g

Összetevők búzaliszt, vaníliás töltelék (30%)[ivóvíz, pudingpor (cukor, burgonyakeményítő, laktóz, dextróz:búza, kukorica; tejsavópor, zselésítő anyag: kalcium-szulfát, difoszfátok, nátrium-foszfátok ; pálmaolaj, kókuszolaj, sovány tejpor, sűrítő anyag: nátrium-alginát; tartósítószer: kalcium-propionát; glükózszirup, étkezési só, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei; tejfehérje, aroma, színezék: annatto norbixin;)]   ivóvíz,  margarin [növényi olajok és zsírok (napraforgó, pálma, repce változó arányban), ivóvíz, étkezési só, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav)], sütőszer [búzaglutén, búzaliszt,étkezési só, csomósodást gátló anyag (kalcium-karbonát), tejsavópor, emulgeálószer( zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei), térfogatnövelő szer(kalcium-foszfát), inaktív élesztő, enzimek, lisztkezelőszer(aszkorbinsav)] cukor , élesztő, kalácsfény [repceolaj, tejfehérje, laktóz, glükózszirup, természetes aroma, stabilizátorok (karragén, difoszfátok), emulgeálószer (nátrium-foszfátok)].

Termék keresztszennyeződés formájában tartalmazhat szójababot, dióféléket, szezámmagot, mustármag, szójababot, Kéndioxid és szulfitokat, tojást

Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)

Az élelmiszer tárolása: Előírt tárolási hőmérséklet: -18 oC ± 3 oC

 

Felhasználás:

Felengedtetés: szobahőmérsékleten 20-25 perc időtartamig

Sütés: 200 ºC-on 8-10 percig. Felengedés után újrafagyasztani tilos!

 

Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:

Energy/ Energia:

1275 kJ/304 kcal

Fat/ Zsír:

13 g

of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak:

6,5 g

Carbohydrate/ Szénhidrát:

40 g

of which sugars/ ebből cukrok:

11 g

Fibre/ Rost:

0 g

Protein/ Fehérje:

5,4 g

Salt/ Só:

0,8 g

Specifikációk

Áfa-termékkönyvelési csoport
18
TÁROLÁS
Fagyos
Legkisebb eladási mennyiség
1

Vélemények (0)

Még nem érkezett vélemény.