Az oldal teteje

Panírozott halrudak (kb. 28 g/db) 2,5 kg

Cikkszám C002089
P anírozott,  II. osztályú,  hengeres  halfilé rudacskák (kb. 28 g/db).  Gyorsfagyasztott, elősütött termék.  Nettó súly : 2500 g (4 x 2,5 kg/#) Összetevők : Fehér halfilé hús kb. 49%* (blokkokból vágott), repceolaj,  búza liszt, zsemlemorzsa ( búza liszt, ivóvíz, élesztő, konyhasó), ivóvíz, burgony

Leírás

Panírozott, II. osztályú, hengeres halfilé rudacskák (kb. 28 g/db). 
Gyorsfagyasztott, elősütött termék. 

Nettó súly: 2500 g (4 x 2,5 kg/#)
Összetevők: Fehér halfiléhús kb. 49%* (blokkokból vágott), repceolaj, búzaliszt, zsemlemorzsa (búzaliszt, ivóvíz, élesztő, konyhasó), ivóvíz, burgonyakeményítő, kukoricadara, konyhasó, sütőpor (savanyúságot szabályozó: difoszfátok, térfogatnövelőszer: sodium-carbonát, búzakeményítő), pálmaolaj, fűszerek, élesztőkivonat, sovány tejpor, természetes ízesítő (mustárt tartalmaz), fokhagymapor.  
*a fehér halfiléhús alaszkai tőkehalból származik
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.)
Az élelmiszer tárolása: legalább -18°C

Felhasználás
Sütőben: Melegítsük elő a sütőt a tepsivel együtt 220 °C-ra. A halfilérudakat felengedtetés nélkül 15-17 perc alatt süssük a sütő felső rácsán (gáz sütő esetén a 4-5 szinten a sütési idő kb. 13-15 perc). 10 perc elteltével fordítsuk át a halfilérudakat.
SerpenyőbenA serpenyőben forrósítsunk olajat, majd a halfilé rudakat felengedtetés nélkül, közepes lángon, 5-8 perc alatt, időnként átfordítva süssük aranybarnára.
Felengedés után tilos visszafagyasztani! Felhsználás előtt hőkezelést igényel!
 
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia:
1046 kJ/ 250 kcal
Fat/ Zsír:
13,8 g
 of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak:
1,2 g
Carbohydrate/ Szénhidrát:
20,2 g
 of which sugars/ ebből cukrok:
0,8 g
Protein/ Fehérje:
10,9 g
Salt/ Só:
1,3 g

Specifikációk

Áfa-termékkönyvelési csoport
27
Legkisebb eladási mennyiség
2,5

Vélemények (0)

Még nem érkezett vélemény.

Panírozott halrudak (kb. 28 g/db) 2,5 kg

Cikkszám C002089
P anírozott,  II. osztályú,  hengeres  halfilé rudacskák (kb. 28 g/db).  Gyorsfagyasztott, elősütött termék.  Nettó súly : 2500 g (4 x 2,5 kg/#) Összetevők : Fehér halfilé hús kb. 49%* (blokkokból vágott), repceolaj,  búza liszt, zsemlemorzsa ( búza liszt, ivóvíz, élesztő, konyhasó), ivóvíz, burgony

Leírás

Panírozott, II. osztályú, hengeres halfilé rudacskák (kb. 28 g/db). 
Gyorsfagyasztott, elősütött termék. 

Nettó súly: 2500 g (4 x 2,5 kg/#)
Összetevők: Fehér halfiléhús kb. 49%* (blokkokból vágott), repceolaj, búzaliszt, zsemlemorzsa (búzaliszt, ivóvíz, élesztő, konyhasó), ivóvíz, burgonyakeményítő, kukoricadara, konyhasó, sütőpor (savanyúságot szabályozó: difoszfátok, térfogatnövelőszer: sodium-carbonát, búzakeményítő), pálmaolaj, fűszerek, élesztőkivonat, sovány tejpor, természetes ízesítő (mustárt tartalmaz), fokhagymapor.  
*a fehér halfiléhús alaszkai tőkehalból származik
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.)
Az élelmiszer tárolása: legalább -18°C

Felhasználás
Sütőben: Melegítsük elő a sütőt a tepsivel együtt 220 °C-ra. A halfilérudakat felengedtetés nélkül 15-17 perc alatt süssük a sütő felső rácsán (gáz sütő esetén a 4-5 szinten a sütési idő kb. 13-15 perc). 10 perc elteltével fordítsuk át a halfilérudakat.
SerpenyőbenA serpenyőben forrósítsunk olajat, majd a halfilé rudakat felengedtetés nélkül, közepes lángon, 5-8 perc alatt, időnként átfordítva süssük aranybarnára.
Felengedés után tilos visszafagyasztani! Felhsználás előtt hőkezelést igényel!
 
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia:
1046 kJ/ 250 kcal
Fat/ Zsír:
13,8 g
 of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak:
1,2 g
Carbohydrate/ Szénhidrát:
20,2 g
 of which sugars/ ebből cukrok:
0,8 g
Protein/ Fehérje:
10,9 g
Salt/ Só:
1,3 g

Specifikációk

Áfa-termékkönyvelési csoport
27
Legkisebb eladási mennyiség
2,5

Vélemények (0)

Még nem érkezett vélemény.