Az oldal teteje

Füstölt norvég lazac nyesedék 500g

Cikkszám C001928
Füstölt, norvég lazac nyesedék (Salmo salar).  Fagyasztott termék.  Nettó súly : 500 g (20 x 500 g/#) Összetevők : Atlanti lazac (Salmo salar), só, füst   Minőségét megőrzi : a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.) Az élelmiszer tárolása : -18 °C alatti hőmérsékleten, mélyhűtőben   Felhasznál

Leírás

Füstölt, norvég lazac nyesedék (Salmo salar). 
Fagyasztott termék. 

Nettó súly: 500 g (20 x 500 g/#)
Összetevők: Atlanti lazac (Salmo salar), só, füst 
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.)
Az élelmiszer tárolása: -18 °C alatti hőmérsékleten, mélyhűtőben
 
Felhasználás: Felengedtetés után ugyanúgy kell kezelni, mint a friss halat! A terméket szobahőmérsékleten hagyja 2-3 órát felengedni! A melegítéses felengedtetés nem engedélyezett! Visszafagyasztani tilos! A kiolvasztott lazacot hűtőben tárolja és 72 órán belül fogyassza el!
A felengedett terméket újrafagyasztani tilos!
 
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia:
861 kJ / 207 kcal
Fat/ Zsír:
11 g
 of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak:
3 g
Carbohydrate/ Szénhidrát:
1 g
 of which sugars/ ebből cukrok:
1 g
Protein/ Fehérje:
25 g
Salt/ Só:
1,23 g

Specifikációk

Áfa-termékkönyvelési csoport
27
TÁROLÁS
Fagyos
Legkisebb eladási mennyiség
0,5

Vélemények (0)

Még nem érkezett vélemény.

Füstölt norvég lazac nyesedék 500g

Cikkszám C001928
Füstölt, norvég lazac nyesedék (Salmo salar).  Fagyasztott termék.  Nettó súly : 500 g (20 x 500 g/#) Összetevők : Atlanti lazac (Salmo salar), só, füst   Minőségét megőrzi : a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.) Az élelmiszer tárolása : -18 °C alatti hőmérsékleten, mélyhűtőben   Felhasznál

Leírás

Füstölt, norvég lazac nyesedék (Salmo salar). 
Fagyasztott termék. 

Nettó súly: 500 g (20 x 500 g/#)
Összetevők: Atlanti lazac (Salmo salar), só, füst 
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.)
Az élelmiszer tárolása: -18 °C alatti hőmérsékleten, mélyhűtőben
 
Felhasználás: Felengedtetés után ugyanúgy kell kezelni, mint a friss halat! A terméket szobahőmérsékleten hagyja 2-3 órát felengedni! A melegítéses felengedtetés nem engedélyezett! Visszafagyasztani tilos! A kiolvasztott lazacot hűtőben tárolja és 72 órán belül fogyassza el!
A felengedett terméket újrafagyasztani tilos!
 
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia:
861 kJ / 207 kcal
Fat/ Zsír:
11 g
 of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak:
3 g
Carbohydrate/ Szénhidrát:
1 g
 of which sugars/ ebből cukrok:
1 g
Protein/ Fehérje:
25 g
Salt/ Só:
1,23 g

Specifikációk

Áfa-termékkönyvelési csoport
27
TÁROLÁS
Fagyos
Legkisebb eladási mennyiség
0,5

Vélemények (0)

Még nem érkezett vélemény.