Füstölt norvég lazac nyesedék 500g
Cikkszám C001928
Füstölt, norvég lazac nyesedék (Salmo salar). Fagyasztott termék. Nettó súly : 500 g (20 x 500 g/#) Összetevők : Atlanti lazac (Salmo salar), só, füst Minőségét megőrzi : a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.) Az élelmiszer tárolása : -18 °C alatti hőmérsékleten, mélyhűtőben Felhasznál
Leírás
Füstölt, norvég lazac nyesedék (Salmo salar).
Fagyasztott termék.
Nettó súly: 500 g (20 x 500 g/#)
Összetevők: Atlanti lazac (Salmo salar), só, füst
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.)
Az élelmiszer tárolása: -18 °C alatti hőmérsékleten, mélyhűtőben
Felhasználás: Felengedtetés után ugyanúgy kell kezelni, mint a friss halat! A terméket szobahőmérsékleten hagyja 2-3 órát felengedni! A melegítéses felengedtetés nem engedélyezett! Visszafagyasztani tilos! A kiolvasztott lazacot hűtőben tárolja és 72 órán belül fogyassza el!
A felengedett terméket újrafagyasztani tilos!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Fagyasztott termék.
Nettó súly: 500 g (20 x 500 g/#)
Összetevők: Atlanti lazac (Salmo salar), só, füst
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.)
Az élelmiszer tárolása: -18 °C alatti hőmérsékleten, mélyhűtőben
Felhasználás: Felengedtetés után ugyanúgy kell kezelni, mint a friss halat! A terméket szobahőmérsékleten hagyja 2-3 órát felengedni! A melegítéses felengedtetés nem engedélyezett! Visszafagyasztani tilos! A kiolvasztott lazacot hűtőben tárolja és 72 órán belül fogyassza el!
A felengedett terméket újrafagyasztani tilos!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia: | 861 kJ / 207 kcal |
Fat/ Zsír: | 11 g |
of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak: | 3 g |
Carbohydrate/ Szénhidrát: | 1 g |
of which sugars/ ebből cukrok: | 1 g |
Protein/ Fehérje: | 25 g |
Salt/ Só: | 1,23 g |
Specifikációk
- Áfa-termékkönyvelési csoport
- 27
- TÁROLÁS
- Fagyos
- Legkisebb eladási mennyiség
- 0,5
Vélemények (0)
Még nem érkezett vélemény.
Füstölt norvég lazac nyesedék 500g
Cikkszám C001928
Füstölt, norvég lazac nyesedék (Salmo salar). Fagyasztott termék. Nettó súly : 500 g (20 x 500 g/#) Összetevők : Atlanti lazac (Salmo salar), só, füst Minőségét megőrzi : a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.) Az élelmiszer tárolása : -18 °C alatti hőmérsékleten, mélyhűtőben Felhasznál
Leírás
Füstölt, norvég lazac nyesedék (Salmo salar).
Fagyasztott termék.
Nettó súly: 500 g (20 x 500 g/#)
Összetevők: Atlanti lazac (Salmo salar), só, füst
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.)
Az élelmiszer tárolása: -18 °C alatti hőmérsékleten, mélyhűtőben
Felhasználás: Felengedtetés után ugyanúgy kell kezelni, mint a friss halat! A terméket szobahőmérsékleten hagyja 2-3 órát felengedni! A melegítéses felengedtetés nem engedélyezett! Visszafagyasztani tilos! A kiolvasztott lazacot hűtőben tárolja és 72 órán belül fogyassza el!
A felengedett terméket újrafagyasztani tilos!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Fagyasztott termék.
Nettó súly: 500 g (20 x 500 g/#)
Összetevők: Atlanti lazac (Salmo salar), só, füst
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.)
Az élelmiszer tárolása: -18 °C alatti hőmérsékleten, mélyhűtőben
Felhasználás: Felengedtetés után ugyanúgy kell kezelni, mint a friss halat! A terméket szobahőmérsékleten hagyja 2-3 órát felengedni! A melegítéses felengedtetés nem engedélyezett! Visszafagyasztani tilos! A kiolvasztott lazacot hűtőben tárolja és 72 órán belül fogyassza el!
A felengedett terméket újrafagyasztani tilos!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia: | 861 kJ / 207 kcal |
Fat/ Zsír: | 11 g |
of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak: | 3 g |
Carbohydrate/ Szénhidrát: | 1 g |
of which sugars/ ebből cukrok: | 1 g |
Protein/ Fehérje: | 25 g |
Salt/ Só: | 1,23 g |
Specifikációk
- Áfa-termékkönyvelési csoport
- 27
- TÁROLÁS
- Fagyos
- Legkisebb eladási mennyiség
- 0,5
Vélemények (0)
Még nem érkezett vélemény.