DIXI Gasztro panírozott korong 5 kg
Cikkszám C000709
PANÍROZOTT KORONG 56g/db csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús és gépi úton csontozott baromfihús felhasználásával készült, formázott, panírozott, gyorsfagyasztott, készresütött termék Nettó súly : 5 kg Összetevők : panír {panírmorzsa [ búzaliszt , napraforgó étolaj, étkezési só, élesztő, fűs
Leírás
PANÍROZOTT KORONG 56g/db
csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús és gépi úton csontozott baromfihús felhasználásával készült, formázott, panírozott, gyorsfagyasztott, készresütött termék
Nettó súly: 5 kg
Összetevők: panír {panírmorzsa [búzaliszt, napraforgó étolaj, étkezési só, élesztő, fűszerek (kurkuma, paprika)], ivóvíz, búzaliszt, étkezési só, kurkuma por, vöröshagymapor, fokhagymapor, őrölt kömény}, ivóvíz, csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús (19%), baromfibőr, napraforgó étolaj, kenyérmorzsa (búzaliszt, élesztő, étkezési só), ízesítő- és adalékkeverék [étkezési só, keményítő, szójafehérje, fűszerek, dextróz, ízfokozó (nátrium- glutamát), fűszerkivonatok], csirkehús (2%).
A termék keresztszennyeződés formájában tartalmazhat tojást, mustártmagot, szezámmagot, zellert, tejet és laktózt.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)
Az élelmiszer tárolása: -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó
Felhasználás:
Serpenyőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170°C-on 2-3 perc alatt átmelegítjük
Olajsütőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170°C-on 2-3 perc alatt átmelegítjük
Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 200°C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 12 perc alatt készre sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Felengedés után újrafagyasztani tilos!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús és gépi úton csontozott baromfihús felhasználásával készült, formázott, panírozott, gyorsfagyasztott, készresütött termék
Nettó súly: 5 kg
Összetevők: panír {panírmorzsa [búzaliszt, napraforgó étolaj, étkezési só, élesztő, fűszerek (kurkuma, paprika)], ivóvíz, búzaliszt, étkezési só, kurkuma por, vöröshagymapor, fokhagymapor, őrölt kömény}, ivóvíz, csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús (19%), baromfibőr, napraforgó étolaj, kenyérmorzsa (búzaliszt, élesztő, étkezési só), ízesítő- és adalékkeverék [étkezési só, keményítő, szójafehérje, fűszerek, dextróz, ízfokozó (nátrium- glutamát), fűszerkivonatok], csirkehús (2%).
A termék keresztszennyeződés formájában tartalmazhat tojást, mustártmagot, szezámmagot, zellert, tejet és laktózt.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)
Az élelmiszer tárolása: -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó
Felhasználás:
Serpenyőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170°C-on 2-3 perc alatt átmelegítjük
Olajsütőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170°C-on 2-3 perc alatt átmelegítjük
Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 200°C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 12 perc alatt készre sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Felengedés után újrafagyasztani tilos!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia: | 1095 kJ/262 kcal |
Fat/ Zsír: | 16 g |
of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak: | 3,2 g |
Carbohydrate/ Szénhidrát: | 21 g |
of which sugars/ ebből cukrok: | 1 g |
Fibre/ Rost: | 0 g |
Protein/ Fehérje: | 7,7 g |
Salt/ Só: | 1,7 g |
Specifikációk
- Áfa-termékkönyvelési csoport
- 27
- TÁROLÁS
- Fagyos
- Legkisebb eladási mennyiség
- 5
Vélemények (0)
Még nem érkezett vélemény.
DIXI Gasztro panírozott korong 5 kg
Cikkszám C000709
PANÍROZOTT KORONG 56g/db csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús és gépi úton csontozott baromfihús felhasználásával készült, formázott, panírozott, gyorsfagyasztott, készresütött termék Nettó súly : 5 kg Összetevők : panír {panírmorzsa [ búzaliszt , napraforgó étolaj, étkezési só, élesztő, fűs
Leírás
PANÍROZOTT KORONG 56g/db
csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús és gépi úton csontozott baromfihús felhasználásával készült, formázott, panírozott, gyorsfagyasztott, készresütött termék
Nettó súly: 5 kg
Összetevők: panír {panírmorzsa [búzaliszt, napraforgó étolaj, étkezési só, élesztő, fűszerek (kurkuma, paprika)], ivóvíz, búzaliszt, étkezési só, kurkuma por, vöröshagymapor, fokhagymapor, őrölt kömény}, ivóvíz, csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús (19%), baromfibőr, napraforgó étolaj, kenyérmorzsa (búzaliszt, élesztő, étkezési só), ízesítő- és adalékkeverék [étkezési só, keményítő, szójafehérje, fűszerek, dextróz, ízfokozó (nátrium- glutamát), fűszerkivonatok], csirkehús (2%).
A termék keresztszennyeződés formájában tartalmazhat tojást, mustártmagot, szezámmagot, zellert, tejet és laktózt.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)
Az élelmiszer tárolása: -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó
Felhasználás:
Serpenyőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170°C-on 2-3 perc alatt átmelegítjük
Olajsütőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170°C-on 2-3 perc alatt átmelegítjük
Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 200°C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 12 perc alatt készre sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Felengedés után újrafagyasztani tilos!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús és gépi úton csontozott baromfihús felhasználásával készült, formázott, panírozott, gyorsfagyasztott, készresütött termék
Nettó súly: 5 kg
Összetevők: panír {panírmorzsa [búzaliszt, napraforgó étolaj, étkezési só, élesztő, fűszerek (kurkuma, paprika)], ivóvíz, búzaliszt, étkezési só, kurkuma por, vöröshagymapor, fokhagymapor, őrölt kömény}, ivóvíz, csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús (19%), baromfibőr, napraforgó étolaj, kenyérmorzsa (búzaliszt, élesztő, étkezési só), ízesítő- és adalékkeverék [étkezési só, keményítő, szójafehérje, fűszerek, dextróz, ízfokozó (nátrium- glutamát), fűszerkivonatok], csirkehús (2%).
A termék keresztszennyeződés formájában tartalmazhat tojást, mustártmagot, szezámmagot, zellert, tejet és laktózt.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)
Az élelmiszer tárolása: -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó
Felhasználás:
Serpenyőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170°C-on 2-3 perc alatt átmelegítjük
Olajsütőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170°C-on 2-3 perc alatt átmelegítjük
Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 200°C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 12 perc alatt készre sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Felengedés után újrafagyasztani tilos!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia: | 1095 kJ/262 kcal |
Fat/ Zsír: | 16 g |
of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak: | 3,2 g |
Carbohydrate/ Szénhidrát: | 21 g |
of which sugars/ ebből cukrok: | 1 g |
Fibre/ Rost: | 0 g |
Protein/ Fehérje: | 7,7 g |
Salt/ Só: | 1,7 g |
Specifikációk
- Áfa-termékkönyvelési csoport
- 27
- TÁROLÁS
- Fagyos
- Legkisebb eladási mennyiség
- 5
Vélemények (0)
Még nem érkezett vélemény.