Bajor grillkolbász (6-7 dkg) 2 kg
Leírás
Bajor grillkolbász, koktél bajor grillkolbász VG.
Fagyasztott
Nettó súly: 2 kg
Összetevők: Különböző átmérőjű, természetes vagy mesterséges burkolatba töltött, húspép felhasználásával készült termékek, amelyek alapanyaga jellemző, különböző szemcseméretűre aprított, mozaikos sertéshús (A.4.) és/vagy baromfihús (A.5.) és/vagy marhahús (A.2.) és/vagy egyéb vágóállat húsa (A.6.), valamint gyártási szalonna alapanyag (A.7.2.) és/vagy baromfizsiradék (A.7.5.) és/vagy faggyúmozaik (A.7.4.), valamint egyéb, a húspép készítéséhez felhasznált anyagok másodlagos anyagokkal (A.8.), jelleg- és ízkialakító anyagokkal (A.9.) keverve. A kolbászok főzve és füstölve készülnek. sertéshús (83%), sertésbőrke, víz, tartósítószer:nátrium nitrites sókeverék E250, fűszerkeverék(Fűszerek /MUSTÁR/, stabilizátor:di-, trifoszfát E450,E451; dextróz, ízfokozó, nátrium glutamát E621, fűszerkivonat) Allergén:MUSTÁR
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)
Az élelmiszer tárolása: -18 C fok alatti hőmérsékleten
Felhasználás Hőkezelés után fogyasztható! A fagyasztott terméket felengedés után aznap fogyasztani kell. Visszafagyasztani TILOS!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia: | 228 kcal / 949 kj |
Fat/ Zsír: | 17g |
of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak: | 6,5g |
Carbohydrate/ Szénhidrát: | 0,5g |
of which sugars/ ebből cukrok: | 0g |
Protein/ Fehérje | 21g |
Salt/ Só: | 2,0g |
Specifikációk
- Áfa-termékkönyvelési csoport
- 27
- TÁROLÁS
- Fagyos
- Legkisebb eladási mennyiség
- 0
Vélemények (0)
Még nem érkezett vélemény.
Bajor grillkolbász (6-7 dkg) 2 kg
Leírás
Bajor grillkolbász, koktél bajor grillkolbász VG.
Fagyasztott
Nettó súly: 2 kg
Összetevők: Különböző átmérőjű, természetes vagy mesterséges burkolatba töltött, húspép felhasználásával készült termékek, amelyek alapanyaga jellemző, különböző szemcseméretűre aprított, mozaikos sertéshús (A.4.) és/vagy baromfihús (A.5.) és/vagy marhahús (A.2.) és/vagy egyéb vágóállat húsa (A.6.), valamint gyártási szalonna alapanyag (A.7.2.) és/vagy baromfizsiradék (A.7.5.) és/vagy faggyúmozaik (A.7.4.), valamint egyéb, a húspép készítéséhez felhasznált anyagok másodlagos anyagokkal (A.8.), jelleg- és ízkialakító anyagokkal (A.9.) keverve. A kolbászok főzve és füstölve készülnek. sertéshús (83%), sertésbőrke, víz, tartósítószer:nátrium nitrites sókeverék E250, fűszerkeverék(Fűszerek /MUSTÁR/, stabilizátor:di-, trifoszfát E450,E451; dextróz, ízfokozó, nátrium glutamát E621, fűszerkivonat) Allergén:MUSTÁR
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)
Az élelmiszer tárolása: -18 C fok alatti hőmérsékleten
Felhasználás Hőkezelés után fogyasztható! A fagyasztott terméket felengedés után aznap fogyasztani kell. Visszafagyasztani TILOS!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia: | 228 kcal / 949 kj |
Fat/ Zsír: | 17g |
of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak: | 6,5g |
Carbohydrate/ Szénhidrát: | 0,5g |
of which sugars/ ebből cukrok: | 0g |
Protein/ Fehérje | 21g |
Salt/ Só: | 2,0g |
Specifikációk
- Áfa-termékkönyvelési csoport
- 27
- TÁROLÁS
- Fagyos
- Legkisebb eladási mennyiség
- 0
Vélemények (0)
Még nem érkezett vélemény.