Top of the page

Karfiol "A" I.o. 30-60mm 10kg

Item No. C003566
Gyorsfagyasztott karfiol 30-60 mm, I. osztály Nettó súly : 10 kg. Összetevők : Karfiol (100%). Minőségét megőrzi : a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé). Az élelmiszer tárolása : -18°C alatt. Felhasználás : Alapos hőkezelés után fogyasztható!  Újra fagyasztani tilos ! Tápérték adatok 100 g t

Description

Gyorsfagyasztott karfiol
30-60 mm, I. osztály

Nettó súly: 10 kg.
Összetevők: Karfiol (100%).
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé).
Az élelmiszer tárolása: -18°C alatt.
Felhasználás: Alapos hőkezelés után fogyasztható! Újra fagyasztani tilos!

Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia: 85 kJ / 20 kcal
Fat/ Zsír:<0,5 g
of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak:0,0 g
Carbohydrate/ Szénhidrát:1,7 g
of which sugars/ ebből cukrok:1,6 g
Fibre/ Rost:1,8 g
Protein/ Fehérje:1,8 g
Salt/ Só:0,05 

Specifications

VAT Prod. Posting Group
27
Minimum selling quantity
10

Reviews (0)

There are no reviews yet.

Karfiol "A" I.o. 30-60mm 10kg

Item No. C003566
Gyorsfagyasztott karfiol 30-60 mm, I. osztály Nettó súly : 10 kg. Összetevők : Karfiol (100%). Minőségét megőrzi : a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé). Az élelmiszer tárolása : -18°C alatt. Felhasználás : Alapos hőkezelés után fogyasztható!  Újra fagyasztani tilos ! Tápérték adatok 100 g t

Description

Gyorsfagyasztott karfiol
30-60 mm, I. osztály

Nettó súly: 10 kg.
Összetevők: Karfiol (100%).
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé).
Az élelmiszer tárolása: -18°C alatt.
Felhasználás: Alapos hőkezelés után fogyasztható! Újra fagyasztani tilos!

Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia: 85 kJ / 20 kcal
Fat/ Zsír:<0,5 g
of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak:0,0 g
Carbohydrate/ Szénhidrát:1,7 g
of which sugars/ ebből cukrok:1,6 g
Fibre/ Rost:1,8 g
Protein/ Fehérje:1,8 g
Salt/ Só:0,05 

Specifications

VAT Prod. Posting Group
27
Minimum selling quantity
10

Reviews (0)

There are no reviews yet.