Top of the page

Süllő (400-600 g/db, 10% glazúr, IQF) 5 kg

Item No. C001908
Süllő (stizostedion lucioperca) gyorsfagyasztott, zsigerelt, egész, 10 % glazúr Nettó súly : 5 kg Összetevők:  100% hal   Minőségét megőrzi : a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.) Az élelmiszer tárolása : - 18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten fagyasztva tárolandó. Felhasználás : Alapos h

Description

Süllő (stizostedion lucioperca)
gyorsfagyasztott, zsigerelt, egész, 10 % glazúr

Nettó súly: 5 kg
Összetevők: 100% hal 
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.)
Az élelmiszer tárolása: - 18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten fagyasztva tárolandó.

Felhasználás: Alapos hőkezelés után fogyasztható! Felengedés után tilos visszafagyasztani! 

Tápérték adatok 100g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia:
360 kJ/ 86 kcal
Fat/ Zsír:
28,4 g
Carbohydrate/ Szénhidrát:
0,2 g
Protein/ Fehérje:
19 g

Specifications

VAT Prod. Posting Group
5
TÁROLÁS
Fagyos
Minimum selling quantity
5

Reviews (0)

There are no reviews yet.

Süllő (400-600 g/db, 10% glazúr, IQF) 5 kg

Item No. C001908
Süllő (stizostedion lucioperca) gyorsfagyasztott, zsigerelt, egész, 10 % glazúr Nettó súly : 5 kg Összetevők:  100% hal   Minőségét megőrzi : a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.) Az élelmiszer tárolása : - 18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten fagyasztva tárolandó. Felhasználás : Alapos h

Description

Süllő (stizostedion lucioperca)
gyorsfagyasztott, zsigerelt, egész, 10 % glazúr

Nettó súly: 5 kg
Összetevők: 100% hal 
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.)
Az élelmiszer tárolása: - 18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten fagyasztva tárolandó.

Felhasználás: Alapos hőkezelés után fogyasztható! Felengedés után tilos visszafagyasztani! 

Tápérték adatok 100g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia:
360 kJ/ 86 kcal
Fat/ Zsír:
28,4 g
Carbohydrate/ Szénhidrát:
0,2 g
Protein/ Fehérje:
19 g

Specifications

VAT Prod. Posting Group
5
TÁROLÁS
Fagyos
Minimum selling quantity
5

Reviews (0)

There are no reviews yet.