Top of the page

Smoked backfat cca. 4kg

Item No. C000402
Forrón füstölt gyorspácolt kenyér szalonna gyorsfagyasztott, csomagolt   Nettó súly: 4 kg Összetevők:  Háta szalonna, víz, étkezési só, dextróz, emulgeátor (E450, E451), natív burgonya keményítő, sűrítőanyagok E407, E410, E415, antioxidáns E316, ízfokozó E621, tartósítószer E250, E535 zselésítő anya

Description

Forrón füstölt gyorspácolt kenyér szalonna

gyorsfagyasztott, csomagolt 

Nettó súly: 4 kg

Összetevők: Háta szalonna, víz, étkezési só, dextróz, emulgeátor (E450, E451), natív burgonya keményítő, sűrítőanyagok E407, E410, E415, antioxidáns E316, ízfokozó E621, tartósítószer E250, E535 zselésítő anyag E508 felhasználásával.

Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)

Az élelmiszer tárolása: -18 C fok alatti hőmérsékleten

FelhasználásAlapos hőkezelés után fogyasztható. Felengedés után újra fagyasztani tilos!

Specifications

VAT Prod. Posting Group
27
TÁROLÁS
Fagyos
Minimum selling quantity
0

Reviews (0)

There are no reviews yet.

Smoked backfat cca. 4kg

Item No. C000402
Forrón füstölt gyorspácolt kenyér szalonna gyorsfagyasztott, csomagolt   Nettó súly: 4 kg Összetevők:  Háta szalonna, víz, étkezési só, dextróz, emulgeátor (E450, E451), natív burgonya keményítő, sűrítőanyagok E407, E410, E415, antioxidáns E316, ízfokozó E621, tartósítószer E250, E535 zselésítő anya

Description

Forrón füstölt gyorspácolt kenyér szalonna

gyorsfagyasztott, csomagolt 

Nettó súly: 4 kg

Összetevők: Háta szalonna, víz, étkezési só, dextróz, emulgeátor (E450, E451), natív burgonya keményítő, sűrítőanyagok E407, E410, E415, antioxidáns E316, ízfokozó E621, tartósítószer E250, E535 zselésítő anyag E508 felhasználásával.

Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)

Az élelmiszer tárolása: -18 C fok alatti hőmérsékleten

FelhasználásAlapos hőkezelés után fogyasztható. Felengedés után újra fagyasztani tilos!

Specifications

VAT Prod. Posting Group
27
TÁROLÁS
Fagyos
Minimum selling quantity
0

Reviews (0)

There are no reviews yet.