Top of the page

Seafood mix (extra, 20% gl) 800g

Item No. C000339
Tengergyümölcse Prémium gyorsfagyasztott Nettó súly: 800 g Összetevők: Garnélarák 33%, kagylóhús 33%, tintahal karikák és csápok 33% Minőségét megőrzi : a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé) Az élelmiszer tárolása: -18 C fok alatti hőmérsékleten Felhasználás Felolvasztás után visszafagyaszta

Description

Tengergyümölcse Prémium

gyorsfagyasztott


Nettó súly: 800 g

Összetevők: Garnélarák 33%, kagylóhús 33%, tintahal karikák és csápok 33%

Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)

Az élelmiszer tárolása: -18 C fok alatti hőmérsékleten

Felhasználás Felolvasztás után visszafagyasztani tilos! Gyorsfagyasztott tenger gyümölcsei átcsomagolása kiskereskedelmi forgalmazásra alkalmas kivitelű kiszerelésben. A ki nem nyílt kagylókat ki kell dobni! A felengedett terméket haladéktalanul fel kell használni!

Specifications

VAT Prod. Posting Group
27
TÁROLÁS
Fagyos
Minimum selling quantity
1

Reviews (0)

There are no reviews yet.

Seafood mix (extra, 20% gl) 800g

Item No. C000339
Tengergyümölcse Prémium gyorsfagyasztott Nettó súly: 800 g Összetevők: Garnélarák 33%, kagylóhús 33%, tintahal karikák és csápok 33% Minőségét megőrzi : a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé) Az élelmiszer tárolása: -18 C fok alatti hőmérsékleten Felhasználás Felolvasztás után visszafagyaszta

Description

Tengergyümölcse Prémium

gyorsfagyasztott


Nettó súly: 800 g

Összetevők: Garnélarák 33%, kagylóhús 33%, tintahal karikák és csápok 33%

Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)

Az élelmiszer tárolása: -18 C fok alatti hőmérsékleten

Felhasználás Felolvasztás után visszafagyasztani tilos! Gyorsfagyasztott tenger gyümölcsei átcsomagolása kiskereskedelmi forgalmazásra alkalmas kivitelű kiszerelésben. A ki nem nyílt kagylókat ki kell dobni! A felengedett terméket haladéktalanul fel kell használni!

Specifications

VAT Prod. Posting Group
27
TÁROLÁS
Fagyos
Minimum selling quantity
1

Reviews (0)

There are no reviews yet.