Chicken Breast Fillet approx. 6kg
Item No. C002048
„A” minőségű, fagyasztott, csomagolt c sirkemell filé. Nettó súly : 6 kg/cs (12 kg/#). Összetevők : csirkemell . Minőségét megőrzi : a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.). Az élelmiszer tárolása : legalább -18°C. Felhasználás : Hőkezelés után fogyasszuk! Felolvasztás után ne fagya
Description
„A” minőségű, fagyasztott, csomagolt csirkemell filé.
Nettó súly: 6 kg/cs (12 kg/#).
Összetevők: csirkemell.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.).
Az élelmiszer tárolása: legalább -18°C.
Felhasználás: Hőkezelés után fogyasszuk! Felolvasztás után ne fagyassza le újra!
Nettó súly: 6 kg/cs (12 kg/#).
Összetevők: csirkemell.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.).
Az élelmiszer tárolása: legalább -18°C.
Felhasználás: Hőkezelés után fogyasszuk! Felolvasztás után ne fagyassza le újra!
Specifications
- VAT Prod. Posting Group
- 5
- Storage
- Frozen
- Minimum selling quantity
- 2
Reviews (0)
There are no reviews yet.
Chicken Breast Fillet approx. 6kg
Item No. C002048
„A” minőségű, fagyasztott, csomagolt c sirkemell filé. Nettó súly : 6 kg/cs (12 kg/#). Összetevők : csirkemell . Minőségét megőrzi : a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.). Az élelmiszer tárolása : legalább -18°C. Felhasználás : Hőkezelés után fogyasszuk! Felolvasztás után ne fagya
Description
„A” minőségű, fagyasztott, csomagolt csirkemell filé.
Nettó súly: 6 kg/cs (12 kg/#).
Összetevők: csirkemell.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.).
Az élelmiszer tárolása: legalább -18°C.
Felhasználás: Hőkezelés után fogyasszuk! Felolvasztás után ne fagyassza le újra!
Nettó súly: 6 kg/cs (12 kg/#).
Összetevők: csirkemell.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.).
Az élelmiszer tárolása: legalább -18°C.
Felhasználás: Hőkezelés után fogyasszuk! Felolvasztás után ne fagyassza le újra!
Specifications
- VAT Prod. Posting Group
- 5
- Storage
- Frozen
- Minimum selling quantity
- 2
Reviews (0)
There are no reviews yet.