Marnevall Gasztro Rántott sajt öml. 75 g/db 2,5 kg
Cikkszám C004292
Marnevall Gasztro Rántott sajt öml. 75 (+/-2) g/db Nettó súly : 4 x 2500 g. Összetevők : panír {panírmorzsa [ búzalisz t, étkezési só, élesztő, színezék (paprikakivonat)], ivóvíz, búzaliszt , étkezési só, paprikakeverék (fűszerpaprika, paprikakivonatok)}, trappista sajt (32%) ( tej , étkezési só, t
Leírás
Marnevall Gasztro Rántott sajt
öml. 75 (+/-2) g/db
Nettó súly: 4 x 2500 g.
Összetevők: panír {panírmorzsa [búzaliszt, étkezési só, élesztő, színezék (paprikakivonat)], ivóvíz, búzaliszt, étkezési só, paprikakeverék (fűszerpaprika, paprikakivonatok)}, trappista sajt (32%) (tej, étkezési só, tejkultúra, kalcium-klorid, tejoltó enzimek), ivóvíz, hőstabil ömlesztett sajt (4%) [ivóvíz, sajtok, emulgeáló sók (polifoszfátok, difoszfátok, kalcium-foszfátok, nátrium-foszfátok), vaj, sovány tejpor,stabilizátorok (nátrium-karboxi-metil-cellulóz, karragén, xantángumi), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), étkezési só], kukoricakeményítő, napraforgó étolaj.
A termék nyomokban szóját, tojást, zellert, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé).
Az élelmiszer tárolása: legalább -18°C-on tárolni.
Felhasználás:
Serpenyőben / olajsütőben: A csomagolás eltávolítását követően, helyezzük a fagyasztott terméket bő, forró olajba vagy zsiradékba és kb. 160°C-on 2-3 perc alatt melegítsük át.
Sütőben: Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. A csomagolás eltávolítását követően helyezzük a fagyasztott terméket sütőpapírral bélelt, olajjal vékonyan kikent tepsibe, majd süssük 8-10 percig. A terméket időnként forgassuk meg, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
A sütéshez használt eszközök különbözhetnek, a fenti adatok tájékoztató jellegűek. Szükség szerint a saját készülékünkre szabhatjuk őket.
Figyelem! Tálalás előtt ellenőrizzük, hogy az étel megfelelően átforrósodott-e. Felengedtetés után a terméket visszafagyasztani tilos!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
öml. 75 (+/-2) g/db
Nettó súly: 4 x 2500 g.
Összetevők: panír {panírmorzsa [búzaliszt, étkezési só, élesztő, színezék (paprikakivonat)], ivóvíz, búzaliszt, étkezési só, paprikakeverék (fűszerpaprika, paprikakivonatok)}, trappista sajt (32%) (tej, étkezési só, tejkultúra, kalcium-klorid, tejoltó enzimek), ivóvíz, hőstabil ömlesztett sajt (4%) [ivóvíz, sajtok, emulgeáló sók (polifoszfátok, difoszfátok, kalcium-foszfátok, nátrium-foszfátok), vaj, sovány tejpor,stabilizátorok (nátrium-karboxi-metil-cellulóz, karragén, xantángumi), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), étkezési só], kukoricakeményítő, napraforgó étolaj.
A termék nyomokban szóját, tojást, zellert, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé).
Az élelmiszer tárolása: legalább -18°C-on tárolni.
Felhasználás:
Serpenyőben / olajsütőben: A csomagolás eltávolítását követően, helyezzük a fagyasztott terméket bő, forró olajba vagy zsiradékba és kb. 160°C-on 2-3 perc alatt melegítsük át.
Sütőben: Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. A csomagolás eltávolítását követően helyezzük a fagyasztott terméket sütőpapírral bélelt, olajjal vékonyan kikent tepsibe, majd süssük 8-10 percig. A terméket időnként forgassuk meg, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
A sütéshez használt eszközök különbözhetnek, a fenti adatok tájékoztató jellegűek. Szükség szerint a saját készülékünkre szabhatjuk őket.
Figyelem! Tálalás előtt ellenőrizzük, hogy az étel megfelelően átforrósodott-e. Felengedtetés után a terméket visszafagyasztani tilos!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia: | 1144 kJ/ 273 kcal |
Fat/ Zsír: | 14,0 g |
of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak: | 6,1 g |
Carbohydrate/ Szénhidrát: | 24 g |
of which sugars/ ebből cukrok: | 1,0 g |
Protein/ Fehérje: | 13,0 g |
Salt/ Só: | 1,22 g |
Specifikációk
- Áfa-termékkönyvelési csoport
- 18
- TÁROLÁS
- Fagyos
- Legkisebb eladási mennyiség
- 2,5
Vélemények (0)
Még nem érkezett vélemény.
Marnevall Gasztro Rántott sajt öml. 75 g/db 2,5 kg
Cikkszám C004292
Marnevall Gasztro Rántott sajt öml. 75 (+/-2) g/db Nettó súly : 4 x 2500 g. Összetevők : panír {panírmorzsa [ búzalisz t, étkezési só, élesztő, színezék (paprikakivonat)], ivóvíz, búzaliszt , étkezési só, paprikakeverék (fűszerpaprika, paprikakivonatok)}, trappista sajt (32%) ( tej , étkezési só, t
Leírás
Marnevall Gasztro Rántott sajt
öml. 75 (+/-2) g/db
Nettó súly: 4 x 2500 g.
Összetevők: panír {panírmorzsa [búzaliszt, étkezési só, élesztő, színezék (paprikakivonat)], ivóvíz, búzaliszt, étkezési só, paprikakeverék (fűszerpaprika, paprikakivonatok)}, trappista sajt (32%) (tej, étkezési só, tejkultúra, kalcium-klorid, tejoltó enzimek), ivóvíz, hőstabil ömlesztett sajt (4%) [ivóvíz, sajtok, emulgeáló sók (polifoszfátok, difoszfátok, kalcium-foszfátok, nátrium-foszfátok), vaj, sovány tejpor,stabilizátorok (nátrium-karboxi-metil-cellulóz, karragén, xantángumi), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), étkezési só], kukoricakeményítő, napraforgó étolaj.
A termék nyomokban szóját, tojást, zellert, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé).
Az élelmiszer tárolása: legalább -18°C-on tárolni.
Felhasználás:
Serpenyőben / olajsütőben: A csomagolás eltávolítását követően, helyezzük a fagyasztott terméket bő, forró olajba vagy zsiradékba és kb. 160°C-on 2-3 perc alatt melegítsük át.
Sütőben: Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. A csomagolás eltávolítását követően helyezzük a fagyasztott terméket sütőpapírral bélelt, olajjal vékonyan kikent tepsibe, majd süssük 8-10 percig. A terméket időnként forgassuk meg, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
A sütéshez használt eszközök különbözhetnek, a fenti adatok tájékoztató jellegűek. Szükség szerint a saját készülékünkre szabhatjuk őket.
Figyelem! Tálalás előtt ellenőrizzük, hogy az étel megfelelően átforrósodott-e. Felengedtetés után a terméket visszafagyasztani tilos!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
öml. 75 (+/-2) g/db
Nettó súly: 4 x 2500 g.
Összetevők: panír {panírmorzsa [búzaliszt, étkezési só, élesztő, színezék (paprikakivonat)], ivóvíz, búzaliszt, étkezési só, paprikakeverék (fűszerpaprika, paprikakivonatok)}, trappista sajt (32%) (tej, étkezési só, tejkultúra, kalcium-klorid, tejoltó enzimek), ivóvíz, hőstabil ömlesztett sajt (4%) [ivóvíz, sajtok, emulgeáló sók (polifoszfátok, difoszfátok, kalcium-foszfátok, nátrium-foszfátok), vaj, sovány tejpor,stabilizátorok (nátrium-karboxi-metil-cellulóz, karragén, xantángumi), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), étkezési só], kukoricakeményítő, napraforgó étolaj.
A termék nyomokban szóját, tojást, zellert, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé).
Az élelmiszer tárolása: legalább -18°C-on tárolni.
Felhasználás:
Serpenyőben / olajsütőben: A csomagolás eltávolítását követően, helyezzük a fagyasztott terméket bő, forró olajba vagy zsiradékba és kb. 160°C-on 2-3 perc alatt melegítsük át.
Sütőben: Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. A csomagolás eltávolítását követően helyezzük a fagyasztott terméket sütőpapírral bélelt, olajjal vékonyan kikent tepsibe, majd süssük 8-10 percig. A terméket időnként forgassuk meg, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
A sütéshez használt eszközök különbözhetnek, a fenti adatok tájékoztató jellegűek. Szükség szerint a saját készülékünkre szabhatjuk őket.
Figyelem! Tálalás előtt ellenőrizzük, hogy az étel megfelelően átforrósodott-e. Felengedtetés után a terméket visszafagyasztani tilos!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia: | 1144 kJ/ 273 kcal |
Fat/ Zsír: | 14,0 g |
of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak: | 6,1 g |
Carbohydrate/ Szénhidrát: | 24 g |
of which sugars/ ebből cukrok: | 1,0 g |
Protein/ Fehérje: | 13,0 g |
Salt/ Só: | 1,22 g |
Specifikációk
- Áfa-termékkönyvelési csoport
- 18
- TÁROLÁS
- Fagyos
- Legkisebb eladási mennyiség
- 2,5
Vélemények (0)
Még nem érkezett vélemény.