Az oldal teteje

Füstölt norvég lazac nyesedék 1kg

Cikkszám C003421
Füstölt, norvég lazac nyesedék (Salmo salar), 1 kg/cs, 15 cs/#.  Fagyasztott termék.  Nettó súly : 1 kg (15 x 1 kg/#).  Összetevők:   Atlanti lazac (Salmo salar), só, füst.  Minőségét megőrzi : a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.).  Az élelmiszer tárolása : -18 °C alatti hőmérsékleten, mél

Leírás

Füstölt, norvég lazac nyesedék (Salmo salar), 1 kg/cs, 15 cs/#. 
Fagyasztott termék. 

Nettó súly: 1 kg (15 x 1 kg/#). 
Összetevők: Atlanti lazac (Salmo salar), só, füst. 
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.). 
Az élelmiszer tárolása: -18 °C alatti hőmérsékleten, mélyhűtőben. 

Felhasználás: Felengedtetés után ugyanúgy kell kezelni, mint a friss halat! A terméket szobahőmérsékleten hagyja 2-3 órát felengedni! A melegítéses felengedtetés nem engedélyezett! Visszafagyasztani tilos! A kiolvasztott lazacot hűtőben tárolja és 72 órán belül fogyassza el!

Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia:
861 kJ / 207 kcal
Fat/ Zsír:
11 g
 of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak:
3 g
Carbohydrate/ Szénhidrát:
1 g
 of which sugars/ ebből cukrok:
1 g
Protein/ Fehérje:
25 g
Salt/ Só:
1,23 g

Specifikációk

Áfa-termékkönyvelési csoport
27
TÁROLÁS
Fagyos
Legkisebb eladási mennyiség
1

Vélemények (0)

Még nem érkezett vélemény.

Füstölt norvég lazac nyesedék 1kg

Cikkszám C003421
Füstölt, norvég lazac nyesedék (Salmo salar), 1 kg/cs, 15 cs/#.  Fagyasztott termék.  Nettó súly : 1 kg (15 x 1 kg/#).  Összetevők:   Atlanti lazac (Salmo salar), só, füst.  Minőségét megőrzi : a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.).  Az élelmiszer tárolása : -18 °C alatti hőmérsékleten, mél

Leírás

Füstölt, norvég lazac nyesedék (Salmo salar), 1 kg/cs, 15 cs/#. 
Fagyasztott termék. 

Nettó súly: 1 kg (15 x 1 kg/#). 
Összetevők: Atlanti lazac (Salmo salar), só, füst. 
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.). 
Az élelmiszer tárolása: -18 °C alatti hőmérsékleten, mélyhűtőben. 

Felhasználás: Felengedtetés után ugyanúgy kell kezelni, mint a friss halat! A terméket szobahőmérsékleten hagyja 2-3 órát felengedni! A melegítéses felengedtetés nem engedélyezett! Visszafagyasztani tilos! A kiolvasztott lazacot hűtőben tárolja és 72 órán belül fogyassza el!

Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia:
861 kJ / 207 kcal
Fat/ Zsír:
11 g
 of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak:
3 g
Carbohydrate/ Szénhidrát:
1 g
 of which sugars/ ebből cukrok:
1 g
Protein/ Fehérje:
25 g
Salt/ Só:
1,23 g

Specifikációk

Áfa-termékkönyvelési csoport
27
TÁROLÁS
Fagyos
Legkisebb eladási mennyiség
1

Vélemények (0)

Még nem érkezett vélemény.