MEGŐRIZZÜK A TERMÉSZET ÉRTÉKEIT!
Az Ardo az 1950-es években kezdte tevékenységét egy családi farmon a belgiumi Ardooie nevű kis faluban. Kezdetben zöldségek termesztésével és eladásával foglalkoztak. Majd a faluról elnevezve megalapították az Ardo céget és 1977-ben a farm területén az első fagyasztott zöldségeket előállító gyárat. Az évek során az Ardo továbbfejlesztette fagyasztott termékeit és kereskedelmét. Ma már szerte Európában 20 gyára van 8 országban, melyekből kiváló minőségű gyorsfagyasztott zöldség és gyümölcs termékek kerülnek ki nap, mint nap.
A vállalat hatalmas hangsúlyt fektet arra, hogy termékei mindig a legmagasabb színvonalat képviseljék.
Az Ardo elkötelezte magát a fenntartható fejlődés mellett, amellyel vállalta, hogy különös figyelemmel bánik a bolygóval, a természeti és emberi erőforrásokkal. Termékeinkben a szermaradvány-értékek alacsonyabbak, mint az EU előírása, és folyamatosan törekszik a szermaradvány nélküli termékek kifejlesztésére.
A gyártás során keletkezett zöldhulladékot újrahasznosítja, ebből zöld energiát (biometán) állít elő, amelyet a továbbiakban hasznosítjuk a gyártás különböző folyamataiban. Nagy hangsúlyt fektetünk a természetes úton történő védekezésre a rovarok ellen (biodiverzitás).
Az Ardo folyamatosan törekszik, hogy mind a termesztés, feldolgozás és a végtermék előállítása során a legkisebb „ökológiai lábnyomát” hagyja hátra.
A vállalatnál hagyomány a folyamatos innováció mind a termékek mind a gyártási technológiák területén. A termékfejlesztések területén mindig élen jár, az Ardo volt az első a fagyasztott élelmiszert előállító gyártók közül, aki piacra dobta a préselt, vágott parajlevél adagokat!
Állandóan kísérleteznek új növény fajtákkal és új gyártási technológiákkal.
Ez teszi lehetővé számukra a magas hozzáadott értékkel bíró új termékeink piaci bevezetését.
Kiskereskedőink számára az Ardo egy erős, vonzó márka, amely a modern, igényes fogyasztó szükségleteihez igazítja termék választékát. A közétkeztetés és catering területeken dolgozó ügyfeleiknek továbbfejlesztették csomagolási rendszereiket és könnyen elkészíthető, feldolgozható termékeket kínálunk.
Ipari vevők is bízhatnak termékeik kiváló minőségében.
A vállalat hatalmas hangsúlyt fektet arra, hogy termékei mindig a legmagasabb színvonalat képviseljék.
Az Ardo elkötelezte magát a fenntartható fejlődés mellett, amellyel vállalta, hogy különös figyelemmel bánik a bolygóval, a természeti és emberi erőforrásokkal. Termékeinkben a szermaradvány-értékek alacsonyabbak, mint az EU előírása, és folyamatosan törekszik a szermaradvány nélküli termékek kifejlesztésére.
A gyártás során keletkezett zöldhulladékot újrahasznosítja, ebből zöld energiát (biometán) állít elő, amelyet a továbbiakban hasznosítjuk a gyártás különböző folyamataiban. Nagy hangsúlyt fektetünk a természetes úton történő védekezésre a rovarok ellen (biodiverzitás).
Az Ardo folyamatosan törekszik, hogy mind a termesztés, feldolgozás és a végtermék előállítása során a legkisebb „ökológiai lábnyomát” hagyja hátra.
A vállalatnál hagyomány a folyamatos innováció mind a termékek mind a gyártási technológiák területén. A termékfejlesztések területén mindig élen jár, az Ardo volt az első a fagyasztott élelmiszert előállító gyártók közül, aki piacra dobta a préselt, vágott parajlevél adagokat!
Állandóan kísérleteznek új növény fajtákkal és új gyártási technológiákkal.
Ez teszi lehetővé számukra a magas hozzáadott értékkel bíró új termékeink piaci bevezetését.
Kiskereskedőink számára az Ardo egy erős, vonzó márka, amely a modern, igényes fogyasztó szükségleteihez igazítja termék választékát. A közétkeztetés és catering területeken dolgozó ügyfeleiknek továbbfejlesztették csomagolási rendszereiket és könnyen elkészíthető, feldolgozható termékeket kínálunk.
Ipari vevők is bízhatnak termékeik kiváló minőségében.
Kategória fülek
MEGŐRIZZÜK A TERMÉSZET ÉRTÉKEIT!
Az Ardo az 1950-es években kezdte tevékenységét egy családi farmon a belgiumi Ardooie nevű kis faluban. Kezdetben zöldségek termesztésével és eladásával foglalkoztak. Majd a faluról elnevezve megalapították az Ardo céget és 1977-ben a farm területén az első fagyasztott zöldségeket előállító gyárat. Az évek során az Ardo továbbfejlesztette fagyasztott termékeit és kereskedelmét. Ma már szerte Európában 20 gyára van 8 országban, melyekből kiváló minőségű gyorsfagyasztott zöldség és gyümölcs termékek kerülnek ki nap, mint nap.
A vállalat hatalmas hangsúlyt fektet arra, hogy termékei mindig a legmagasabb színvonalat képviseljék.
Az Ardo elkötelezte magát a fenntartható fejlődés mellett, amellyel vállalta, hogy különös figyelemmel bánik a bolygóval, a természeti és emberi erőforrásokkal. Termékeinkben a szermaradvány-értékek alacsonyabbak, mint az EU előírása, és folyamatosan törekszik a szermaradvány nélküli termékek kifejlesztésére.
A gyártás során keletkezett zöldhulladékot újrahasznosítja, ebből zöld energiát (biometán) állít elő, amelyet a továbbiakban hasznosítjuk a gyártás különböző folyamataiban. Nagy hangsúlyt fektetünk a természetes úton történő védekezésre a rovarok ellen (biodiverzitás).
Az Ardo folyamatosan törekszik, hogy mind a termesztés, feldolgozás és a végtermék előállítása során a legkisebb „ökológiai lábnyomát” hagyja hátra.
A vállalatnál hagyomány a folyamatos innováció mind a termékek mind a gyártási technológiák területén. A termékfejlesztések területén mindig élen jár, az Ardo volt az első a fagyasztott élelmiszert előállító gyártók közül, aki piacra dobta a préselt, vágott parajlevél adagokat!
Állandóan kísérleteznek új növény fajtákkal és új gyártási technológiákkal.
Ez teszi lehetővé számukra a magas hozzáadott értékkel bíró új termékeink piaci bevezetését.
Kiskereskedőink számára az Ardo egy erős, vonzó márka, amely a modern, igényes fogyasztó szükségleteihez igazítja termék választékát. A közétkeztetés és catering területeken dolgozó ügyfeleiknek továbbfejlesztették csomagolási rendszereiket és könnyen elkészíthető, feldolgozható termékeket kínálunk.
Ipari vevők is bízhatnak termékeik kiváló minőségében.
A vállalat hatalmas hangsúlyt fektet arra, hogy termékei mindig a legmagasabb színvonalat képviseljék.
Az Ardo elkötelezte magát a fenntartható fejlődés mellett, amellyel vállalta, hogy különös figyelemmel bánik a bolygóval, a természeti és emberi erőforrásokkal. Termékeinkben a szermaradvány-értékek alacsonyabbak, mint az EU előírása, és folyamatosan törekszik a szermaradvány nélküli termékek kifejlesztésére.
A gyártás során keletkezett zöldhulladékot újrahasznosítja, ebből zöld energiát (biometán) állít elő, amelyet a továbbiakban hasznosítjuk a gyártás különböző folyamataiban. Nagy hangsúlyt fektetünk a természetes úton történő védekezésre a rovarok ellen (biodiverzitás).
Az Ardo folyamatosan törekszik, hogy mind a termesztés, feldolgozás és a végtermék előállítása során a legkisebb „ökológiai lábnyomát” hagyja hátra.
A vállalatnál hagyomány a folyamatos innováció mind a termékek mind a gyártási technológiák területén. A termékfejlesztések területén mindig élen jár, az Ardo volt az első a fagyasztott élelmiszert előállító gyártók közül, aki piacra dobta a préselt, vágott parajlevél adagokat!
Állandóan kísérleteznek új növény fajtákkal és új gyártási technológiákkal.
Ez teszi lehetővé számukra a magas hozzáadott értékkel bíró új termékeink piaci bevezetését.
Kiskereskedőink számára az Ardo egy erős, vonzó márka, amely a modern, igényes fogyasztó szükségleteihez igazítja termék választékát. A közétkeztetés és catering területeken dolgozó ügyfeleiknek továbbfejlesztették csomagolási rendszereiket és könnyen elkészíthető, feldolgozható termékeket kínálunk.
Ipari vevők is bízhatnak termékeik kiváló minőségében.
Kategória fülek