Top of the page

Gouda Block Cheese approx. 2.5kg

Item No. C004212
Gouda tömbsajt zsír a szárazanyagban 48-52% Nettó súly : 4x2,5 kg. Összetevők : pasztőrözött tehéntej , só, tejsavbaktérium kultúra, oltóenzim. Minőségét megőrzi : a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé). Az élelmiszer tárolása : +4 - +8°C között tárolandó. Tápérték adatok 100 g termékre vonat

Description

Gouda tömbsajt
zsír a szárazanyagban 48-52%

Nettó súly: 4x2,5 kg.
Összetevők: pasztőrözött tehéntej, só, tejsavbaktérium kultúra, oltóenzim.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé).
Az élelmiszer tárolása: +4 - +8°C között tárolandó.

Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia:1450 kJ / 346 kcal
Fat/ Zsír:27 g
of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak:18 g
Carbohydrate/ Szénhidrát:0 g
of which sugars/ ebből cukrok:0 g
Fibre/ Rost:
Protein/ Fehérje:24,5 g
Salt/ Só:1,8 g

Specifications

VAT Prod. Posting Group
18
Storage
Fresh
Minimum selling quantity
2.5

Reviews (0)

There are no reviews yet.

Gouda Block Cheese approx. 2.5kg

Item No. C004212
Gouda tömbsajt zsír a szárazanyagban 48-52% Nettó súly : 4x2,5 kg. Összetevők : pasztőrözött tehéntej , só, tejsavbaktérium kultúra, oltóenzim. Minőségét megőrzi : a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé). Az élelmiszer tárolása : +4 - +8°C között tárolandó. Tápérték adatok 100 g termékre vonat

Description

Gouda tömbsajt
zsír a szárazanyagban 48-52%

Nettó súly: 4x2,5 kg.
Összetevők: pasztőrözött tehéntej, só, tejsavbaktérium kultúra, oltóenzim.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé).
Az élelmiszer tárolása: +4 - +8°C között tárolandó.

Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia:1450 kJ / 346 kcal
Fat/ Zsír:27 g
of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak:18 g
Carbohydrate/ Szénhidrát:0 g
of which sugars/ ebből cukrok:0 g
Fibre/ Rost:
Protein/ Fehérje:24,5 g
Salt/ Só:1,8 g

Specifications

VAT Prod. Posting Group
18
Storage
Fresh
Minimum selling quantity
2.5

Reviews (0)

There are no reviews yet.