Pork rib cartilage
Item No.C000934
SERTÉSBORDAPORC Nettó súly: 10 kg Összetevők: Sertésbordaporc csont nélkül Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé) Az élelmiszer tárolása: -18 °C alatti hőmérsékleten Felhasználás: A terméket fagyasztott állapotban készítse el. A terméket átsütve kell elfogyasztani. Fri
Sertésbordaporc
Description
SERTÉSBORDAPORC
Nettó súly: 10 kg
Összetevők: Sertésbordaporc csont nélkül
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)
Az élelmiszer tárolása: -18 °C alatti hőmérsékleten
Felhasználás:
A terméket fagyasztott állapotban készítse el. A terméket átsütve kell elfogyasztani.
Fritőzben: Kb. 3-4 perc 170°C-on
Serpenyőben: Kb. 4-6 perc közepes hőmérsékleten
Nettó súly: 10 kg
Összetevők: Sertésbordaporc csont nélkül
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)
Az élelmiszer tárolása: -18 °C alatti hőmérsékleten
Felhasználás:
A terméket fagyasztott állapotban készítse el. A terméket átsütve kell elfogyasztani.
Fritőzben: Kb. 3-4 perc 170°C-on
Serpenyőben: Kb. 4-6 perc közepes hőmérsékleten
Specifications
- VAT Prod. Posting Group
- 5
- TÁROLÁS
- Fagyos
- Minimum selling quantity
- 20
Reviews (0)
There are no reviews yet.
Pork rib cartilage
Item No.C000934
SERTÉSBORDAPORC Nettó súly: 10 kg Összetevők: Sertésbordaporc csont nélkül Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé) Az élelmiszer tárolása: -18 °C alatti hőmérsékleten Felhasználás: A terméket fagyasztott állapotban készítse el. A terméket átsütve kell elfogyasztani. Fri
Sertésbordaporc
Description
SERTÉSBORDAPORC
Nettó súly: 10 kg
Összetevők: Sertésbordaporc csont nélkül
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)
Az élelmiszer tárolása: -18 °C alatti hőmérsékleten
Felhasználás:
A terméket fagyasztott állapotban készítse el. A terméket átsütve kell elfogyasztani.
Fritőzben: Kb. 3-4 perc 170°C-on
Serpenyőben: Kb. 4-6 perc közepes hőmérsékleten
Nettó súly: 10 kg
Összetevők: Sertésbordaporc csont nélkül
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)
Az élelmiszer tárolása: -18 °C alatti hőmérsékleten
Felhasználás:
A terméket fagyasztott állapotban készítse el. A terméket átsütve kell elfogyasztani.
Fritőzben: Kb. 3-4 perc 170°C-on
Serpenyőben: Kb. 4-6 perc közepes hőmérsékleten
Specifications
- VAT Prod. Posting Group
- 5
- TÁROLÁS
- Fagyos
- Minimum selling quantity
- 20
Reviews (0)
There are no reviews yet.