Pork rib cartilage

Item No.C000934
SERTÉSBORDAPORC Nettó súly:  10 kg Összetevők:  Sertésbordaporc csont nélkül Minőségét megőrzi:  a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé) Az élelmiszer tárolása:  -18 °C alatti hőmérsékleten Felhasználás:  A terméket fagyasztott állapotban készítse el. A terméket átsütve kell elfogyasztani. Fri

Sertésbordaporc

Description

SERTÉSBORDAPORC

Nettó súly: 10 kg
Összetevők: Sertésbordaporc csont nélkül
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)
Az élelmiszer tárolása: -18 °C alatti hőmérsékleten

Felhasználás: 
A terméket fagyasztott állapotban készítse el. A terméket átsütve kell elfogyasztani.
Fritőzben: Kb. 3-4 perc 170°C-on
Serpenyőben: Kb. 4-6 perc közepes hőmérsékleten

Specifications

VAT Prod. Posting Group
5
TÁROLÁS
Fagyos
Minimum selling quantity
20

Reviews (0)

There are no reviews yet.

Pork rib cartilage

Item No.C000934
SERTÉSBORDAPORC Nettó súly:  10 kg Összetevők:  Sertésbordaporc csont nélkül Minőségét megőrzi:  a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé) Az élelmiszer tárolása:  -18 °C alatti hőmérsékleten Felhasználás:  A terméket fagyasztott állapotban készítse el. A terméket átsütve kell elfogyasztani. Fri

Sertésbordaporc

Description

SERTÉSBORDAPORC

Nettó súly: 10 kg
Összetevők: Sertésbordaporc csont nélkül
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)
Az élelmiszer tárolása: -18 °C alatti hőmérsékleten

Felhasználás: 
A terméket fagyasztott állapotban készítse el. A terméket átsütve kell elfogyasztani.
Fritőzben: Kb. 3-4 perc 170°C-on
Serpenyőben: Kb. 4-6 perc közepes hőmérsékleten

Specifications

VAT Prod. Posting Group
5
TÁROLÁS
Fagyos
Minimum selling quantity
20

Reviews (0)

There are no reviews yet.