Breaded Fish Sticks "B" Quality 2.5kg
Item No. C005032
Gyorsfagyasztott panírozott halrúd "B" minőség, elősütött 55%, kb 30 g/db, 2,5 kg Nettó súly : 4 x 2,5 kg. Összetevők : fehér halhúsfilé 55-65 % *, panírmorzsa ( búzaliszt , ivóvíz, fűszerek, konyhasó, élesztő), növényi olaj (repceolaj), búzaliszt , konyhasó, burgonyakeményítő. *a fehér halfiléhús
Description
Gyorsfagyasztott panírozott halrúd
"B" minőség, elősütött
55%, kb 30 g/db, 2,5 kg
Nettó súly: 4 x 2,5 kg.
Összetevők: fehér halhúsfilé 55-65 % *, panírmorzsa (búzaliszt, ivóvíz, fűszerek, konyhasó, élesztő), növényi olaj (repceolaj), búzaliszt, konyhasó, burgonyakeményítő.
*a fehér halfiléhús származhat alaszkai tőkehalból (Theragra chalcogramma) fogás helye: FAO 61 ÉNY Csendes-óceán vagy FAO 67 ÉK Csendes-óceán vagy atlanti tőkehalból (Gadus morhua), fogás helye FAO 27 Atlanti-óceán északi része vagy haddockból (Melanogrammus aeglefinus), fogás helye FAO 27 Atlanti-óceán északi része vagy hekkből (Merluccius Productus), fogás helye FAO 67 ÉK Csendes-óceán.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé).
Az élelmiszer tárolása: -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó.
Felhasználás:
Sütőben: Melegítse elő a sütőt a tepsivel együtt 230°C -ra. Helyezze a felsőrácsra és süsse a terméket 15-17 percig. A sütési idő felénél fordítsa át a halrudakat.
Serpenyőben: A serpenyőben forrósítsunk olajat, majd a halfilérudakat felengedés nélkül, mérsékelt tűzön, 5-8 perc alatt, időnként átfordítva süssük aranybarnára.
Fritőzben: A halfilé rudakat fritőzben felengedés nélkül 170 °C-on kb. 3-4 percig sütjük.
A terméket hőkezelés nélkül, nyersen felhasználni, fogyasztani tilos! Visszafagyasztani TILOS!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
"B" minőség, elősütött
55%, kb 30 g/db, 2,5 kg
Nettó súly: 4 x 2,5 kg.
Összetevők: fehér halhúsfilé 55-65 % *, panírmorzsa (búzaliszt, ivóvíz, fűszerek, konyhasó, élesztő), növényi olaj (repceolaj), búzaliszt, konyhasó, burgonyakeményítő.
*a fehér halfiléhús származhat alaszkai tőkehalból (Theragra chalcogramma) fogás helye: FAO 61 ÉNY Csendes-óceán vagy FAO 67 ÉK Csendes-óceán vagy atlanti tőkehalból (Gadus morhua), fogás helye FAO 27 Atlanti-óceán északi része vagy haddockból (Melanogrammus aeglefinus), fogás helye FAO 27 Atlanti-óceán északi része vagy hekkből (Merluccius Productus), fogás helye FAO 67 ÉK Csendes-óceán.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé).
Az élelmiszer tárolása: -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó.
Felhasználás:
Sütőben: Melegítse elő a sütőt a tepsivel együtt 230°C -ra. Helyezze a felsőrácsra és süsse a terméket 15-17 percig. A sütési idő felénél fordítsa át a halrudakat.
Serpenyőben: A serpenyőben forrósítsunk olajat, majd a halfilérudakat felengedés nélkül, mérsékelt tűzön, 5-8 perc alatt, időnként átfordítva süssük aranybarnára.
Fritőzben: A halfilé rudakat fritőzben felengedés nélkül 170 °C-on kb. 3-4 percig sütjük.
A terméket hőkezelés nélkül, nyersen felhasználni, fogyasztani tilos! Visszafagyasztani TILOS!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
| Energy/ Energia: | 807 kJ / 192 kcal |
| Fat/ Zsír: | 7,7 g |
| of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak: | 0,6 g |
| Carbohydrate/ Szénhidrát: | 16,9 g |
| of which sugars/ ebből cukrok: | 0,9 g |
| Fibre/ Rost: | n.a. |
| Protein/ Fehérje: | 13,4 g |
| Salt/ Só: | 1,05 g |
Specifications
- VAT Prod. Posting Group
- 27
- Storage
- Frozen
- Minimum selling quantity
- 2.5
Reviews (0)
There are no reviews yet.
Breaded Fish Sticks "B" Quality 2.5kg
Item No. C005032
Gyorsfagyasztott panírozott halrúd "B" minőség, elősütött 55%, kb 30 g/db, 2,5 kg Nettó súly : 4 x 2,5 kg. Összetevők : fehér halhúsfilé 55-65 % *, panírmorzsa ( búzaliszt , ivóvíz, fűszerek, konyhasó, élesztő), növényi olaj (repceolaj), búzaliszt , konyhasó, burgonyakeményítő. *a fehér halfiléhús
Description
Gyorsfagyasztott panírozott halrúd
"B" minőség, elősütött
55%, kb 30 g/db, 2,5 kg
Nettó súly: 4 x 2,5 kg.
Összetevők: fehér halhúsfilé 55-65 % *, panírmorzsa (búzaliszt, ivóvíz, fűszerek, konyhasó, élesztő), növényi olaj (repceolaj), búzaliszt, konyhasó, burgonyakeményítő.
*a fehér halfiléhús származhat alaszkai tőkehalból (Theragra chalcogramma) fogás helye: FAO 61 ÉNY Csendes-óceán vagy FAO 67 ÉK Csendes-óceán vagy atlanti tőkehalból (Gadus morhua), fogás helye FAO 27 Atlanti-óceán északi része vagy haddockból (Melanogrammus aeglefinus), fogás helye FAO 27 Atlanti-óceán északi része vagy hekkből (Merluccius Productus), fogás helye FAO 67 ÉK Csendes-óceán.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé).
Az élelmiszer tárolása: -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó.
Felhasználás:
Sütőben: Melegítse elő a sütőt a tepsivel együtt 230°C -ra. Helyezze a felsőrácsra és süsse a terméket 15-17 percig. A sütési idő felénél fordítsa át a halrudakat.
Serpenyőben: A serpenyőben forrósítsunk olajat, majd a halfilérudakat felengedés nélkül, mérsékelt tűzön, 5-8 perc alatt, időnként átfordítva süssük aranybarnára.
Fritőzben: A halfilé rudakat fritőzben felengedés nélkül 170 °C-on kb. 3-4 percig sütjük.
A terméket hőkezelés nélkül, nyersen felhasználni, fogyasztani tilos! Visszafagyasztani TILOS!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
"B" minőség, elősütött
55%, kb 30 g/db, 2,5 kg
Nettó súly: 4 x 2,5 kg.
Összetevők: fehér halhúsfilé 55-65 % *, panírmorzsa (búzaliszt, ivóvíz, fűszerek, konyhasó, élesztő), növényi olaj (repceolaj), búzaliszt, konyhasó, burgonyakeményítő.
*a fehér halfiléhús származhat alaszkai tőkehalból (Theragra chalcogramma) fogás helye: FAO 61 ÉNY Csendes-óceán vagy FAO 67 ÉK Csendes-óceán vagy atlanti tőkehalból (Gadus morhua), fogás helye FAO 27 Atlanti-óceán északi része vagy haddockból (Melanogrammus aeglefinus), fogás helye FAO 27 Atlanti-óceán északi része vagy hekkből (Merluccius Productus), fogás helye FAO 67 ÉK Csendes-óceán.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé).
Az élelmiszer tárolása: -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó.
Felhasználás:
Sütőben: Melegítse elő a sütőt a tepsivel együtt 230°C -ra. Helyezze a felsőrácsra és süsse a terméket 15-17 percig. A sütési idő felénél fordítsa át a halrudakat.
Serpenyőben: A serpenyőben forrósítsunk olajat, majd a halfilérudakat felengedés nélkül, mérsékelt tűzön, 5-8 perc alatt, időnként átfordítva süssük aranybarnára.
Fritőzben: A halfilé rudakat fritőzben felengedés nélkül 170 °C-on kb. 3-4 percig sütjük.
A terméket hőkezelés nélkül, nyersen felhasználni, fogyasztani tilos! Visszafagyasztani TILOS!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
| Energy/ Energia: | 807 kJ / 192 kcal |
| Fat/ Zsír: | 7,7 g |
| of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak: | 0,6 g |
| Carbohydrate/ Szénhidrát: | 16,9 g |
| of which sugars/ ebből cukrok: | 0,9 g |
| Fibre/ Rost: | n.a. |
| Protein/ Fehérje: | 13,4 g |
| Salt/ Só: | 1,05 g |
Specifications
- VAT Prod. Posting Group
- 27
- Storage
- Frozen
- Minimum selling quantity
- 2.5
Reviews (0)
There are no reviews yet.


Magyar (Magyarország)