Sous Vide Pork Neck Steak approx. 210-240g/piece
Item No. C004369
Sous vide sertés tarja steak fagyasztott, vákuum csomagolt, félkésztermék 210-240g/db; 4,2-4,8kg Nettó súly : egyedi tömeg, lásd a címkén Összetevők : sertés tarja (99%), étkezési só, cukor, fekete bors, fokhagyma granulátum, őrölt babérlevél, őrölt fűszerkömény Minőségét megőrzi : a csomagoláson
Description
Sous vide sertés tarja steak
fagyasztott, vákuum csomagolt, félkésztermék
210-240g/db; 4,2-4,8kg
Nettó súly: egyedi tömeg, lásd a címkén
Összetevők: sertés tarja (99%), étkezési só, cukor, fekete bors,
fokhagyma granulátum, őrölt babérlevél, őrölt fűszerkömény
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.)
Az élelmiszer tárolása: -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó
Felhasználás: Eredeti csomagolásban 0°C-+5°C hűtőben engedje fel.
A tasakot felnyitás nélkül tegye 45 °C-os vízbe, 12-15 percig regenerálja A terméket a tasakból kivéve 180 °C-os sütőben 15 perc alatt vagy forró serpenyőben, mindkét oldalát 2-2 perc alatt süsse készre.
Fontos, hogy a termék maghőmérséklete elérje a 76°C-ot.
A terméket hőkezelés nélkül, felhasználni,fogyasztani tilos!
Felengedés után újra fagyasztani tilos!
Tápérték adatok 100g termékre vonatkozóan:
fagyasztott, vákuum csomagolt, félkésztermék
210-240g/db; 4,2-4,8kg
Nettó súly: egyedi tömeg, lásd a címkén
Összetevők: sertés tarja (99%), étkezési só, cukor, fekete bors,
fokhagyma granulátum, őrölt babérlevél, őrölt fűszerkömény
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.)
Az élelmiszer tárolása: -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó
Felhasználás: Eredeti csomagolásban 0°C-+5°C hűtőben engedje fel.
A tasakot felnyitás nélkül tegye 45 °C-os vízbe, 12-15 percig regenerálja A terméket a tasakból kivéve 180 °C-os sütőben 15 perc alatt vagy forró serpenyőben, mindkét oldalát 2-2 perc alatt süsse készre.
Fontos, hogy a termék maghőmérséklete elérje a 76°C-ot.
A terméket hőkezelés nélkül, felhasználni,fogyasztani tilos!
Felengedés után újra fagyasztani tilos!
Tápérték adatok 100g termékre vonatkozóan:
| Energy/ Energia: | 787 kJ / 189 kcal |
| Fat/ Zsír: | 42 g |
| of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak: | 0 g |
| Carbohydrate/ Szénhidrát: | 1,2 g |
| of which sugars/ ebből cukrok: | 0,83 g |
| Fiber/rost | n.a. |
| Protein/ Fehérje | 12 g |
| Salt/ Só: | 3,8 g |
Specifications
- VAT Prod. Posting Group
- 27
- Storage
- Frozen
- Minimum selling quantity
- 0.25
Reviews (0)
There are no reviews yet.
Sous Vide Pork Neck Steak approx. 210-240g/piece
Item No. C004369
Sous vide sertés tarja steak fagyasztott, vákuum csomagolt, félkésztermék 210-240g/db; 4,2-4,8kg Nettó súly : egyedi tömeg, lásd a címkén Összetevők : sertés tarja (99%), étkezési só, cukor, fekete bors, fokhagyma granulátum, őrölt babérlevél, őrölt fűszerkömény Minőségét megőrzi : a csomagoláson
Description
Sous vide sertés tarja steak
fagyasztott, vákuum csomagolt, félkésztermék
210-240g/db; 4,2-4,8kg
Nettó súly: egyedi tömeg, lásd a címkén
Összetevők: sertés tarja (99%), étkezési só, cukor, fekete bors,
fokhagyma granulátum, őrölt babérlevél, őrölt fűszerkömény
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.)
Az élelmiszer tárolása: -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó
Felhasználás: Eredeti csomagolásban 0°C-+5°C hűtőben engedje fel.
A tasakot felnyitás nélkül tegye 45 °C-os vízbe, 12-15 percig regenerálja A terméket a tasakból kivéve 180 °C-os sütőben 15 perc alatt vagy forró serpenyőben, mindkét oldalát 2-2 perc alatt süsse készre.
Fontos, hogy a termék maghőmérséklete elérje a 76°C-ot.
A terméket hőkezelés nélkül, felhasználni,fogyasztani tilos!
Felengedés után újra fagyasztani tilos!
Tápérték adatok 100g termékre vonatkozóan:
fagyasztott, vákuum csomagolt, félkésztermék
210-240g/db; 4,2-4,8kg
Nettó súly: egyedi tömeg, lásd a címkén
Összetevők: sertés tarja (99%), étkezési só, cukor, fekete bors,
fokhagyma granulátum, őrölt babérlevél, őrölt fűszerkömény
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.)
Az élelmiszer tárolása: -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó
Felhasználás: Eredeti csomagolásban 0°C-+5°C hűtőben engedje fel.
A tasakot felnyitás nélkül tegye 45 °C-os vízbe, 12-15 percig regenerálja A terméket a tasakból kivéve 180 °C-os sütőben 15 perc alatt vagy forró serpenyőben, mindkét oldalát 2-2 perc alatt süsse készre.
Fontos, hogy a termék maghőmérséklete elérje a 76°C-ot.
A terméket hőkezelés nélkül, felhasználni,fogyasztani tilos!
Felengedés után újra fagyasztani tilos!
Tápérték adatok 100g termékre vonatkozóan:
| Energy/ Energia: | 787 kJ / 189 kcal |
| Fat/ Zsír: | 42 g |
| of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak: | 0 g |
| Carbohydrate/ Szénhidrát: | 1,2 g |
| of which sugars/ ebből cukrok: | 0,83 g |
| Fiber/rost | n.a. |
| Protein/ Fehérje | 12 g |
| Salt/ Só: | 3,8 g |
Specifications
- VAT Prod. Posting Group
- 27
- Storage
- Frozen
- Minimum selling quantity
- 0.25
Reviews (0)
There are no reviews yet.


Magyar (Magyarország)