Top of the page

Carp roe+milt 500g

Item No. C000817
Pontytej és ikra.  Gyorsfagyasztott termék.  Nettó súly : 500 g (12 x 500g/#).  Összetevők : ponty tej, pontyikra.  Minőségét megőrzi : a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.).  Az élelmiszer tárolása : legalább -18°C-on.    Felhasználás : Felengedés után tilos visszafagyasztani! Tápérték ada

Description

Pontytej és ikra. 
Gyorsfagyasztott termék. 

Nettó súly: 500 g (12 x 500g/#). 
Összetevők: pontytej, pontyikra. 
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.). 
Az élelmiszer tárolása: legalább -18°C-on. 
 
Felhasználás: Felengedés után tilos visszafagyasztani!

Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia:
400 kJ/ 75 kcal
Fat/ Zsír:
2 g
 of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak:
0,5 g
Carbohydrate/ Szénhidrát:
0 g
 of which sugars/ ebből cukrok:
0 g
Protein/ Fehérje:
14 g
Salt/ Só:
0,3 g

Specifications

VAT Prod. Posting Group
5
Storage
Frozen
Minimum selling quantity
0.5

Reviews (0)

There are no reviews yet.

Carp roe+milt 500g

Item No. C000817
Pontytej és ikra.  Gyorsfagyasztott termék.  Nettó súly : 500 g (12 x 500g/#).  Összetevők : ponty tej, pontyikra.  Minőségét megőrzi : a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.).  Az élelmiszer tárolása : legalább -18°C-on.    Felhasználás : Felengedés után tilos visszafagyasztani! Tápérték ada

Description

Pontytej és ikra. 
Gyorsfagyasztott termék. 

Nettó súly: 500 g (12 x 500g/#). 
Összetevők: pontytej, pontyikra. 
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.). 
Az élelmiszer tárolása: legalább -18°C-on. 
 
Felhasználás: Felengedés után tilos visszafagyasztani!

Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia:
400 kJ/ 75 kcal
Fat/ Zsír:
2 g
 of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak:
0,5 g
Carbohydrate/ Szénhidrát:
0 g
 of which sugars/ ebből cukrok:
0 g
Protein/ Fehérje:
14 g
Salt/ Só:
0,3 g

Specifications

VAT Prod. Posting Group
5
Storage
Frozen
Minimum selling quantity
0.5

Reviews (0)

There are no reviews yet.