Füstölt norvég lazac nyesedék 1kg
Item No.C003421
Füstölt, norvég lazac nyesedék (Salmo salar), 1 kg/cs, 15 cs/#. Fagyasztott termék. Nettó súly : 1 kg (15 x 1 kg/#). Összetevők: Atlanti lazac (Salmo salar), só, füst. Minőségét megőrzi : a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.). Az élelmiszer tárolása : -18 °C alatti hőmérsékleten, mél
Füstölt norvég lazac nyesedék 1 kg
Description
Füstölt, norvég lazac nyesedék (Salmo salar), 1 kg/cs, 15 cs/#.
Fagyasztott termék.
Nettó súly: 1 kg (15 x 1 kg/#).
Összetevők: Atlanti lazac (Salmo salar), só, füst.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.).
Az élelmiszer tárolása: -18 °C alatti hőmérsékleten, mélyhűtőben.
Felhasználás: Felengedtetés után ugyanúgy kell kezelni, mint a friss halat! A terméket szobahőmérsékleten hagyja 2-3 órát felengedni! A melegítéses felengedtetés nem engedélyezett! Visszafagyasztani tilos! A kiolvasztott lazacot hűtőben tárolja és 72 órán belül fogyassza el!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Fagyasztott termék.
Nettó súly: 1 kg (15 x 1 kg/#).
Összetevők: Atlanti lazac (Salmo salar), só, füst.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.).
Az élelmiszer tárolása: -18 °C alatti hőmérsékleten, mélyhűtőben.
Felhasználás: Felengedtetés után ugyanúgy kell kezelni, mint a friss halat! A terméket szobahőmérsékleten hagyja 2-3 órát felengedni! A melegítéses felengedtetés nem engedélyezett! Visszafagyasztani tilos! A kiolvasztott lazacot hűtőben tárolja és 72 órán belül fogyassza el!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia: | 861 kJ / 207 kcal |
Fat/ Zsír: | 11 g |
of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak: | 3 g |
Carbohydrate/ Szénhidrát: | 1 g |
of which sugars/ ebből cukrok: | 1 g |
Protein/ Fehérje: | 25 g |
Salt/ Só: | 1,23 g |
Specifications
- VAT Prod. Posting Group
- 27
- Minimum selling quantity
- 1
Reviews (0)
There are no reviews yet.
Füstölt norvég lazac nyesedék 1kg
Item No.C003421
Füstölt, norvég lazac nyesedék (Salmo salar), 1 kg/cs, 15 cs/#. Fagyasztott termék. Nettó súly : 1 kg (15 x 1 kg/#). Összetevők: Atlanti lazac (Salmo salar), só, füst. Minőségét megőrzi : a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.). Az élelmiszer tárolása : -18 °C alatti hőmérsékleten, mél
Füstölt norvég lazac nyesedék 1 kg
Description
Füstölt, norvég lazac nyesedék (Salmo salar), 1 kg/cs, 15 cs/#.
Fagyasztott termék.
Nettó súly: 1 kg (15 x 1 kg/#).
Összetevők: Atlanti lazac (Salmo salar), só, füst.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.).
Az élelmiszer tárolása: -18 °C alatti hőmérsékleten, mélyhűtőben.
Felhasználás: Felengedtetés után ugyanúgy kell kezelni, mint a friss halat! A terméket szobahőmérsékleten hagyja 2-3 órát felengedni! A melegítéses felengedtetés nem engedélyezett! Visszafagyasztani tilos! A kiolvasztott lazacot hűtőben tárolja és 72 órán belül fogyassza el!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Fagyasztott termék.
Nettó súly: 1 kg (15 x 1 kg/#).
Összetevők: Atlanti lazac (Salmo salar), só, füst.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.).
Az élelmiszer tárolása: -18 °C alatti hőmérsékleten, mélyhűtőben.
Felhasználás: Felengedtetés után ugyanúgy kell kezelni, mint a friss halat! A terméket szobahőmérsékleten hagyja 2-3 órát felengedni! A melegítéses felengedtetés nem engedélyezett! Visszafagyasztani tilos! A kiolvasztott lazacot hűtőben tárolja és 72 órán belül fogyassza el!
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Energy/ Energia: | 861 kJ / 207 kcal |
Fat/ Zsír: | 11 g |
of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak: | 3 g |
Carbohydrate/ Szénhidrát: | 1 g |
of which sugars/ ebből cukrok: | 1 g |
Protein/ Fehérje: | 25 g |
Salt/ Só: | 1,23 g |
Specifications
- VAT Prod. Posting Group
- 27
- Minimum selling quantity
- 1
Reviews (0)
There are no reviews yet.