Handmade Zalai Dumplings 2.5kg
Item No. C003983
Kézműves Zalai dödölle gyorsfagyasztott, kézzel készült Nettó súly : 4 x 2,5kg Összetevők : Burgonya, búzaliszt , ivóvíz, só, napraforgó étolaj Minőségét megőrzi : a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé). Az élelmiszer tárolása : -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó. Felhasználás
Description
Kézműves Zalai dödölle
gyorsfagyasztott, kézzel készült
Nettó súly: 4 x 2,5kg
Összetevők: Burgonya, búzaliszt, ivóvíz, só, napraforgó étolaj
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé).
Az élelmiszer tárolása: -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó.
Felhasználás: Felengedés után újra fagyasztani tilos!
1., Felforrósított tapadásmentes serpenyőbe kevés olajat teszünk. A dödöllét fagyos állapotban beletesszük és gyakori kevergetés, rázogatás mellett 4-6 perc alatt ropogósra sütjük.
2., A fagyos dödöllét 160-180 C°-ra melegített olajsütőben 2,5-3 perc alatt ropogósra sütjük.
3., A fagyos dödöllét kiolajozott tepsibe tesszük, majd 200 C°-ra előmelegített hőlégkeveréses sütőben aranybarnára sütjük.
Hagyományosan a kész dödöllét párolt hagymával és tejföllel kínáljuk.
Average nutritional values per 100 g / Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
gyorsfagyasztott, kézzel készült
Nettó súly: 4 x 2,5kg
Összetevők: Burgonya, búzaliszt, ivóvíz, só, napraforgó étolaj
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé).
Az élelmiszer tárolása: -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó.
Felhasználás: Felengedés után újra fagyasztani tilos!
1., Felforrósított tapadásmentes serpenyőbe kevés olajat teszünk. A dödöllét fagyos állapotban beletesszük és gyakori kevergetés, rázogatás mellett 4-6 perc alatt ropogósra sütjük.
2., A fagyos dödöllét 160-180 C°-ra melegített olajsütőben 2,5-3 perc alatt ropogósra sütjük.
3., A fagyos dödöllét kiolajozott tepsibe tesszük, majd 200 C°-ra előmelegített hőlégkeveréses sütőben aranybarnára sütjük.
Hagyományosan a kész dödöllét párolt hagymával és tejföllel kínáljuk.
Average nutritional values per 100 g / Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Adat | Érték |
Energy/ Energia: | 699 kJ / 167 kcal |
Fat/ Zsír: | 1,5 g |
of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak: | 0,3 g |
Carbohydrate/ Szénhidrát: | 33,1 g |
of which sugars/ ebből cukrok: | 0 g |
Protein/ Fehérje: | 4,9 g |
Salt/ Só: | 1 g |
Specifications
- VAT Prod. Posting Group
- 27
- Storage
- Frozen
- Minimum selling quantity
- 2.5
Reviews (0)
There are no reviews yet.
Handmade Zalai Dumplings 2.5kg
Item No. C003983
Kézműves Zalai dödölle gyorsfagyasztott, kézzel készült Nettó súly : 4 x 2,5kg Összetevők : Burgonya, búzaliszt , ivóvíz, só, napraforgó étolaj Minőségét megőrzi : a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé). Az élelmiszer tárolása : -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó. Felhasználás
Description
Kézműves Zalai dödölle
gyorsfagyasztott, kézzel készült
Nettó súly: 4 x 2,5kg
Összetevők: Burgonya, búzaliszt, ivóvíz, só, napraforgó étolaj
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé).
Az élelmiszer tárolása: -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó.
Felhasználás: Felengedés után újra fagyasztani tilos!
1., Felforrósított tapadásmentes serpenyőbe kevés olajat teszünk. A dödöllét fagyos állapotban beletesszük és gyakori kevergetés, rázogatás mellett 4-6 perc alatt ropogósra sütjük.
2., A fagyos dödöllét 160-180 C°-ra melegített olajsütőben 2,5-3 perc alatt ropogósra sütjük.
3., A fagyos dödöllét kiolajozott tepsibe tesszük, majd 200 C°-ra előmelegített hőlégkeveréses sütőben aranybarnára sütjük.
Hagyományosan a kész dödöllét párolt hagymával és tejföllel kínáljuk.
Average nutritional values per 100 g / Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
gyorsfagyasztott, kézzel készült
Nettó súly: 4 x 2,5kg
Összetevők: Burgonya, búzaliszt, ivóvíz, só, napraforgó étolaj
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé).
Az élelmiszer tárolása: -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó.
Felhasználás: Felengedés után újra fagyasztani tilos!
1., Felforrósított tapadásmentes serpenyőbe kevés olajat teszünk. A dödöllét fagyos állapotban beletesszük és gyakori kevergetés, rázogatás mellett 4-6 perc alatt ropogósra sütjük.
2., A fagyos dödöllét 160-180 C°-ra melegített olajsütőben 2,5-3 perc alatt ropogósra sütjük.
3., A fagyos dödöllét kiolajozott tepsibe tesszük, majd 200 C°-ra előmelegített hőlégkeveréses sütőben aranybarnára sütjük.
Hagyományosan a kész dödöllét párolt hagymával és tejföllel kínáljuk.
Average nutritional values per 100 g / Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan:
Adat | Érték |
Energy/ Energia: | 699 kJ / 167 kcal |
Fat/ Zsír: | 1,5 g |
of which saturated fats/ ebből telített zsírsavak: | 0,3 g |
Carbohydrate/ Szénhidrát: | 33,1 g |
of which sugars/ ebből cukrok: | 0 g |
Protein/ Fehérje: | 4,9 g |
Salt/ Só: | 1 g |
Specifications
- VAT Prod. Posting Group
- 27
- Storage
- Frozen
- Minimum selling quantity
- 2.5
Reviews (0)
There are no reviews yet.